İtemci.com Dolandırıldım

emre312

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2014
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İtemci.com üzerinden 28 TL'ye Steam hesabı aldım bakiyeli fakat 3-4 saat sonra "Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir." Diye mesaj geldi, ondan sonra desteğe bağlandığımda maalesef yapacak bir şey yoktur buna beyefendi diyor. Hesap güvenliği 0 sadece aracı gibi görünüp komisyon kesiyor sonra sıkıntı cıktığında yardımcı olmuyor. 28 TL'nin peşinde değilim aynısı kuzenime de oldu, 100 TL'ye o da aldı aynısını ona da dediler. İtemci.com kullanıcı adım: emre0147
 

Dosya Ekleri

  • Adsız222.jpg
    Adsız222.jpg
    295 KB · Görüntüleme: 683
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir şekilde kullanılmış hesap satın alınmasını önermiyoruz. Satın alma geçmişi bilinmediği gibi dolandırıcılığa da maruz kalınabilir. Hesaptan kendi kartıyla alışveriş yapan bir kullanıcı sattığı hesabı tekrar üzerine alabilir. Satın alan kişinin parası da yanar ve hiçbir hak iddia edemez. En iyisi tamamen kendi adınıza yeni hesap açıp satın alımlarınızı kendi kartlarınızdan yapın.
 
Aynı sorun bana da oldu bu sitede. Adam bana sadece oyun atacak iken Steam hesabını verdi. Sorun 50 100 TL değil sorun burada sitenin sorunu belirtince hesabımı silmesi olaydan sıyrılması. Ürünü satarken aracı oluyor da sattıktan sonra neden bana ne diyor? %10 komisyonları alıyor löp löp fakat beni dolandıran şahsın adını soy adını mail vermiyorlar bu olay dolandırıcılıga acık bir olay. Fidye bu olayı meşhurlaştırmak dogru mu? Bunu yapan kimse cezasını çeksin bakalım bir daha yapar mı. Adalet istiyorum 50 100 TL değil.

Bimer Şikayetvar.com gibi kuruluşlara şikayet ettim başka hangi yerlere şikayet edebilirim yardımcı olursanız sevinirim mahkeme harici.

Şahsın bilgilerine ulaştım. Sercan Samet Turutoğlu iletişim: 0505 007 40 61 dikkat edin sizide dolandırmasın.
 
İtemci.com üzerinden 28 TL'ye Steam hesabı aldım bakiyeli fakat 3-4 saat sonra "bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir." diye mesaj geldi, ondan sonra desteğe bağlandığımda maalesef yapacak bir şey yoktur buna beyefendi diyor. Hesap güvenliği 0 sadece aracı gibi görünüp komisyon kesiyor sonra sıkıntı cıktığında yardımcı olmuyor. 28 TL'nin peşinde değilim aynısı kuzenime de oldu, 100 TL'ye o da aldı aynısını ona da dediler. İtemci.com kullanıcı adım: Emre0147.

Binlerce para kaybedip bir şey yapamayan var. Sizin soğuk su içmenizede gerek yok reşitseniz bir sigara yakın.
 

Geri
Yukarı