Itemhesap.com güvenli mi?

Arkadaşlar Total War Rome 2 almak istiyordum. Ancak Steam'de çok pahalı. Bu siteyi buldum ancak hem ikinci el diyor, onu anlamadım hem de daha önceden hiç alışveriş yapmadım. Güvenli bir site mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Total War Rome 2 almak istiyordum. Ancak Steam'de çok pahalı. Bu siteyi buldum ancak hem ikinci el diyor, onu anlamadım hem de daha önceden hiç alışveriş yapmadım. Güvenli bir site mi?

Site gayet güvenli.

Kardeşim hesap satın almak illegal bir işdir alma sakın senden geri alıyorlar her türlü.

Siteyi bilmiyorum da site satmıyor ki satıcı satıyor. Satıcı ise çevrimdışı oynayabileceğin bir Steam hesabı veriyor oynayabilirsin. Ben bu şekilde RDR2 oynadım ama sona doğru hesaptan RDR2 yi kaldırdı biri çünkü hesaba 5-10 kişi filan giriyor. Satıcı hesaptan oyun kaldırılırsa başka bir Steam hesabı verebilir.

Siteyi bilmiyorum da site satmıyor ki satıcı satıyor. Satıcı ise çevrimdışı oynayabileceğin bir Steam hesabı veriyor oynayabilirsin. Ben bu şekilde RDR2 oynadım ama sona doğru hesaptan RDR2'yi kaldırdı biri çünkü hesaba 5-10 kişi filan giriyor o yüzden oyunu bitiremedim :(

Alıyorlar geri dostum almanı önermem.

Siteyi bilmiyorum da site satmıyor ki satıcı satıyor. Satıcı ise çevrimdışı oynayabileceğin bir Steam hesabı veriyor oynayabilirsin. Ben bu şekilde RDR2 oynadım ama sona doğru hesaptan RDR2 yi kaldırdı biri çünkü hesaba 5-10 kişi filan giriyor. Satıcı hesaptan oyun kaldırılırsa başka bir Steam hesabı verebilir.
Hesap hala elindeyse Steam Destek sayfasından RDR 2'yi bulup 10 saniyede tekrar kütüphaneye ekleyebilirsin.

Alıyorlar geri dostum almanı önermem.
Aldım oynadım diyorum geri alıyorlar diyorsun hesabı geri almıyorlar hesaba 500 kişi giriyor çevrimdışı oynuyor. Ama ben başka satıcıdan başka siteden aldım.

Hesap hala elindeyse Steam Destek sayfasından RDR 2'yi bulup 10 saniyede tekrar kütüphaneye ekleyebilirsin.
Çok oldu bir daha oynarım zaten sağ ol yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı