İtemHesap satıcı destek sağlamıyor

DDenizcann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

3 gün önce İtemHesap'tan Olx Store adlı satıcıdan PS4 The Last of Us Part 2 aldım. Oyunu indirdim; oyun lisans hatası veriyordu. Satıcıya yazdım; 1 gün beklemem gerektiğini söyledi. Yine düzelmedi. Satıcı benden video istedi ve 24 saat içinde incelenip yeni hesap verileceğini söyledi. 1 gün sonra satıcıya yazdım; mesajımı gördü ama dönüş yapmadı. "Neden yanıt vermiyorsunuz?" yazdım; gördü ama yanıt vermedi. Desteğe şikayet ettim ama hâlâ geri dönüş sağlanmadı. Paramı nasıl iade alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek ile görüşerek tüm ekran görüntülerini satıcı ile olan konuşmaları SS atın.
Destek yardımcı olmadıktan sonra iade alamazsın.

Canlı destek'te birşey yapmıyor satıcılar bağımsızdır diyor ne yapmam lazım.
Destek'e tüm görüntüleri at, en geç 24 saat içinde bakıyorlar. Ben kaç kere iade aldım.

Destek'te çözüm sağlamıyor belli bir yerden sonra mesaja bakmıyor ve desteğe bağlanamıyorum site geri atıyor ya da destek robotu yönlenmedi diyor
.

Son düzenleme:
Canlı destek'te birşey yapmıyor satıcılar bağımsızdır diyor ne yapmam lazım.

Destek'te çözüm sağlamıyor belli bir yerden sonra mesaja bakmıyor ve desteğe bağlanamıyorum site geri atıyor ya da destek robotu yönlenmedi diyor
.
Hocam Canlı destek'e yazmayacaksınız zaten, Ticket açacaksınız.

Hocam Canlı destek'e yazmayacaksınız zaten, Ticket açacaksınız.
Satıcıyı bilgilendirdiler cevap verdi ama hala sorunu çözmüyor dün video istedi videoyu attım kontrol edicem dedi cevap vermedi bugün hesap kapanmış hesap kapandı diye mesaj attım kullanıcı ile alakalı bir durum dedi ne yapmalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı