Ömerft12 Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben itemhesaptan oyun satın aldım, bu satın aldığım oyunu GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim?
Arkadaşlar ben itemhesaptan oyun satın aldım, bu satın aldığım oyunu GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Ağustos 2023 #2 Ömerft12 dedi: Arkadaşlar ben itemhesaptan oyun satın aldım, bu satın aldığım oyunu GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Steam hesabınıza mı aldınız? Hangi hesaba aldınız. Artı 0 Eksi
Ömerft12 dedi: Arkadaşlar ben itemhesaptan oyun satın aldım, bu satın aldığım oyunu GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Steam hesabınıza mı aldınız? Hangi hesaba aldınız.
KS KS Ömerft12 Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Yok hayır onlar bir hesap verdi, hesabı benim dışımda kullananlar da var. Artı 0 Eksi
S Syroxq Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 207 Çözümler 4 3 Ağustos 2023 #4 Ömerft12 dedi: Arkadaşlar ben itemhesaptan oyun satın aldım, bu satın aldığım oyunu GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aldıgınız oyun GeForce NOW da varsa oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ömerft12 dedi: Arkadaşlar ben itemhesaptan oyun satın aldım, bu satın aldığım oyunu GeForce NOW üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aldıgınız oyun GeForce NOW da varsa oynayabilirsiniz.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Ömerft12 dedi: Yok hayır onlar bir hesap verdi, hesabı benim dışımda kullananlar da var. Genişletmek için tıkla... Oyun nedir. Artı 0 Eksi
Ömerft12 dedi: Yok hayır onlar bir hesap verdi, hesabı benim dışımda kullananlar da var. Genişletmek için tıkla... Oyun nedir.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 Ömerft12 dedi: Yok hayır onlar bir hesap verdi, hesabı benim dışımda kullananlar da var. Genişletmek için tıkla... O Steam hesabını GFN'e bağlayarak oynayabilirsiniz tabi oyun GFN'de varsa. Artı 0 Eksi
Ömerft12 dedi: Yok hayır onlar bir hesap verdi, hesabı benim dışımda kullananlar da var. Genişletmek için tıkla... O Steam hesabını GFN'e bağlayarak oynayabilirsiniz tabi oyun GFN'de varsa.
KS KS Ömerft12 Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 M3HM3TY dedi: Oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Divinity: Original Sin 2 Artı 0 Eksi
S Syroxq Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 207 Çözümler 4 3 Ağustos 2023 #8 Ömerft12 dedi: Divinity: Original Sin 2 Genişletmek için tıkla... Dostum aldıgınız oyun GeForce NOW da varsa oynayabilirsiniz foruma sormak yerine oyun GeForce NOW da varmı diye neden bakmıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Ömerft12 dedi: Divinity: Original Sin 2 Genişletmek için tıkla... Dostum aldıgınız oyun GeForce NOW da varsa oynayabilirsiniz foruma sormak yerine oyun GeForce NOW da varmı diye neden bakmıyorsunuz?
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 3 Ağustos 2023 #9 Oyun varsa hesabını bağlayıp oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Gerçek Dave Mustaine Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 499 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #10 Ömerft12 dedi: Divinity: Original Sin 2 Genişletmek için tıkla... Oyun GeForce Now'da mevcut. Hesabını bağlayarak oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Ömerft12 dedi: Divinity: Original Sin 2 Genişletmek için tıkla... Oyun GeForce Now'da mevcut. Hesabını bağlayarak oynayabilirsin.