Valorant GeForce NOW üzerinden oynanabilir mi?

Ahmet kenger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant oynamak istiyorum eski laptopumda. Lakin ekran kartı sorunlu 4.nesil i7 işlemci oynatmıyor kasmalar oluyor. Bazı arkadaşlar Steam üzerine Valorant'ı ekleyebilme oradan da GeForce NOW da oynayanlar varmış. İnternet hızım 100Mbps o nedenle internette sorunum yok, sadece bir bulut sistemde oynamam gerekiyor oyunu.

Nerden deneyeyim hocam anlamadım tam

Ben CS:GO oynuyorum bir sorum yok gayet akıcı aslında hocam yani internet hızıyla da alakalı GeForce NOW'la normal bende 5-6 ping fark ediyor.

Hocam vallahi bende yaklaşık 6 7 aydır araştırıyorum yabancı bulut SW'ler var onlar hakkında bilginiz var mı?
Yabancı bulut oyunculuk sunucularından sadece Shadow Cloud Gaming ile oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Şu an resmi olarak bir bulut oyunculuk kütüphanesinde yok Valorant. Shadow'da size özel bir bilgisayar hazırlanıyor ve onu kullanıyorsunuz.

Yabancı bulut oyunculuk sunucularından sadece Shadow Cloud Gaming ile oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Şu an resmi olarak bir bulut oyunculuk kütüphanesinde yok Valorant. Shadow'da size özel bir bilgisayar hazırlanıyor ve onu kullanıyorsunuz.

Hocam Shadow PC araştırdım lakin bu program aylık 30 dolar mı yani TR de kurlar uçuşda dolar neredeyse 9 oldu eğer 30 dolar ise alınması sıkıntı bir program ama bulut sistemini çok beğendim bunun dışında Steam'e Valorant ekleyip GeForce NOW da Steam'ı açıp oradan oynadığını iddia edenler var bu konu hakkında bilginiz var mı hocam veya daha uygun fiyatlı bir şeyler aylık 100'ü geçmeyecek.

Valorant ekleneceğine ihtimal vermiyorum pek. Millet GeForce NOW'dan Valorant oynarsa 3060 3070'li sistem satışlarında bayağı gerileme yaşanır :d

Ya aslında 2 adet laptopum var lakin bir delilik yapıp hep iş yerinde duruyorum diye iyi olan laptopu iş yerine koydum ama sabahları oynayasım gelmiyor akşamları da laptop taşınabiliyor ama sabahları genelde ben pek erken gitmiyorum önce diğer işlerimi hallediyorum sürekli iş yerinde durması gerekiyor zaten eski laptopun hafızası da az sıkıntı yani Valorant için 3060 3070'e gerek yok ki eski laptopumda GT 840M ile sabit 80FPS alıyordum 1050 Ti bile bence 144 FPS rahat alır.
Hayır. Keşke LoL gibi oynanabilse.

Vallahi yabancı programları bulut sistemlerini araştırıyorum ama bir tık kurdan dolayı pahalıya geliyor yoksa 30 dolar pek önemli değil de dolar 9 olunca neredeyse sıkıntı 😂

C:\Users\(kullanıcı isminiz)\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config buraya gelip herhangi bir klasöre basın,
1632843876130.png
ben birden fazla hesapla oynadığım için bir sürü klasörüm var.
1632843917489.png
Windows klasörüne gelin,
1632843938780.png
"GameUserSettings" klasörüne tıklayıp metin belgesi ile birlikte açın,

1632843995426.png
benim ayarlarım bu şekilde isterseniz siz de bu şekilde kullanabilirsiniz.
[ScalabilityGroups]
sg.ResolutionQuality=60.000000
sg.ViewDistanceQuality=1
sg.AntiAliasingQuality=1
sg.ShadowQuality=1
sg.PostProcessQuality=1
sg.TextureQuality=0
sg.EffectsQuality=1
sg.FoliageQuality=1
sg.ShadingQuality=1

kaydedip oyuna girin ve ayarlarla çok oynamayın.

Daha sonra
1632844130005.png
görev yöneticisinden ayrıntılara gelip Valorant'a sağ tıklayıp öncelik-gerçek zamandayı seçin.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
@Ahmet kenger

C:\Users\(kullanıcı isminiz)\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config buraya gelip herhangi bir klasöre basın, Eki Görüntüle 1175857 ben birden fazla hesapla oynadığım için bir sürü klasörüm var.
Eki Görüntüle 1175858Windows klasörüne gelin,
Eki Görüntüle 1175859"gameusersettings" klasörüne tıklayıp metin belgesi ile birlikte açın,

Eki Görüntüle 1175860benim ayarlarım bu şekilde isterseniz siz de bu şekilde kullanabilirsiniz.
[ScalabilityGroups]
Sg. Resolutionquality=60.000000
Sg. Viewdistancequality = 1
Sg. Antialiasingquality = 1
Sg. Shadowquality = 1
Sg. Postprocessquality = 1
Sg. Texturequality = 0
Sg. Effectsquality = 1
Sg. Foliagequality = 1
Sg. Shadingquality = 1

Kaydedip oyuna girin ve ayarlarla çok oynamayın.

Daha sonra Eki Görüntüle 1175861 Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara gelip Valorant'a sağ tıklayıp öncelik-gerçek zamandayı seçin.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
@Ahmet kenger

Hocam ne ayarı bu tam olarak cidden anlamadım 😂 bir de C users girince ap data bölümünü bulamadım. @Nefe

Yani bunun amacı FPS arttırma gibi bir şey sanırım hocam oyunda 15 20FPS falan alabiliyorum işlemci ile değişecegini sanmıyorum pek.
Hocam bunun amacı oyundaki karakterlerin siz 1080p görüyorsanız 360p yapmak, benim için sıkıntı yok ve 3 katı fps almaya başladım, yapmayacağım diyorsanız yapmayın siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı