İtempazar güvenilir mi?

rotss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, EA FC 25 Steam hesabı almak istiyorum fakat ucuza, itempazar diye bir site buldum ve bir akradaş 40 liraya satıyor. Deneyeimi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, EA FC 25 Steam hesabı almak istiyorum fakat ucuza, itempazar diye bir site buldum ve bir akradaş 40 liraya satıyor. Deneyeimi olan varsa yazarsa sevinirim.
Almayın,aldırmayın problem yaşarsınız.Siteyle ilgili değil bu sorun,sitenin içindeki satıcılarla ilgili bir problem.

İtem Pazar güvenilir bir sitedir. İtem satış sitesinin firmasıyla aynı, farklı projelerdir.

Bu tür durumlarda satıcıya dikkat edilmeli, kimlik doğrulamalı ve değerlendirmelerine.

Alsan bile sende maksimum 1 hafta kalır onun yerine 200TL EA Play al sınırsız FC24 oyna aylık tabii.

İtempazar değil de İtemsatış daha iyi diye biliyorum itempazar aktifliği pek yok.

Siteden problem çıkmaz satıcıdan çıkar. Çalıntı yada herkese verilen hesaplar oluyor yalnızca offline oynayabiliyorsun.

İtempazar değil de İtemsatış daha iyi diye biliyorum itempazar aktifliği pek yok.

İtemsatış'ta 100 lıra burada 40 lira o yüzden açtım konuyu.

Alsan bile sende maksimum 1 hafta kalır onun yerine 200TL EA Play al sınırsız FC24 oyna aylık tabii.

Daha öncesinde 24 hesabı almıstım hala duruyor niye gidiyor ki.

İtem pazar güvenilir bir sitedir. İtem satış sitesinin firmasıyla aynı, farklı projelerdir.

Bu tür durumlarda satıcıya dikkat edilmeli, kimlik doğrulamalı ve değerlendirmelerine.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Genelde millet e-posta gedistiriyor vs o yuzden gidiyor.

İtempazarda fiyatlar itemsatisa göre uygun oluyor genelde. Sebebi de İtemsatış'in itempazara göre daha aktif müşteriye sahip olması. İtempazar, İtemsatış ve hesapcomtr bu sitelerde genelde aynı satıcılar olur, hangisinde en uygun fiyatlı satılıyorsa satıcı oradan alabilirsin. Hepsi aynı ürünü satıyor sonuç olarak. Bu tür ürünler alırken ilan değerlendirmelerini okumak oldukça önemli, bir de açıklamayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı