İtemsatış 18- hesap açıp satış yapabilir mi?

Evet bende yaşamıştım :) 800TL'ye yakın para bloke olmuştu çekmek için 6 ay bekledim.

Hocam 800 TL'nin o zamanki dolar kuruyla parayı çektiğiniz dolar kuru arasında ne kadar fark vardı acaba?

Hocam 800 TL'nin o zamanki dolar kuruyla parayı çektiğiniz dolar kuru arasında ne kadar fark vardı acaba?
Pek hatırlamıyorum ama çok ciddi bir fark olmamalı. Max 5tl falandır. 2020 kışından 2020 yazına doğru falan çekmiştim. Şimdi baktım 2.5tl fark etmiş. 5tl den 7.5 a çıkmış. Paramın değeri 160$ dan 106$ düşmüş temizinden kayıp da yaşamışım.

Satış yapabilirsin ancak paran bloke olur. 18+ olduğunu doğrulayana kadar da paranı çekemezsin.

18 yaş altı çekebilir. T.C. Kimlik ve üstünde item satış ve tarih yazan kağıtla beraber fotoğrafını çekmeli sadece.

İtemsatış'a bireysel veya kurumsal üye olarak kendisine ait ürün'ü alıcıya satan gerçek veya tüzel kişidir. Satıcı olmak için İtemsatış'a üyelik şarttır. İşbu sözleşme gereği kullanıcı 18 yaşından büyük ve T.C ilgili kanunlarına göre reşid sayıldığını kabul eder. Gerekli üyelik şartları üyelik sözleşmesi'nde açıklanmıştır.

Bende satıcıyım reşit olmadan önce üyeliğim kabul olmadı 18 yaşına girene kadar beklemek zorunda bile kalmıştım.

Hocam o olay çoktan kalktı zaten kimlikte doğum tarihlerimiz yazıyor isteseler görebilirler o sadece prosedür olarak yazıyordur.

Öyle bir şey mi var? 18 altiyim. T.C. Bilgilerim de bana ait. Papara'ma cekebiliyordum parayı. Yeni mi geldi bu?
Yok hocam tam tersine kalkmış bu olay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı