İtemsatış 18 yaş altı birisi kimlik doğrulaması yapabilir mi?

Mert4455

Kilopat
Arkadaşlar sitede bakiyem var ve çekmek için kimlik doğrulaması yapmam gerekiyor. 18 yaşından küçüğüm. Kimlik doğrulaması için gerekli görselleri gönderdim, açık rıza onayında;

"18 yaşından küçük olduğum için ebeveynlerimin onayını aldığını kabul ediyorum"

Yazıyor fakat İtemsatış kullanım koşullarında;

"Kullanıcı 18 yaşından büyük ve T.C ilgili kanunlarına göre reşid sayıldığını kabul eder. "

Yazıyor.

Şimdi 18 yaş altı birisi kimlik doğrulaması yapabilir mi yoksa yapamaz mı?

Onayladılar mı? Bende onaylattım ancak pişman oldum verilerimin silinmesini talep ettim 5 yıl boyunca verileri saklayacağız diyorlar peki 5 yıl sonra silinmesini talep etsem silecek misiniz diyorum bu konu hakkında 5 yıl sonra bilgi alabilirsiniz diyorlar adamakıllı bilgide vermiyorlar demek ki silmeyecekler bilgi vermediklerine göre o kadar pişman oldum bir bilseniz geceleri rahat uyuyamıyorum bu site yüzünden piskolojim bozuldu bilgilerimle bir yapacaklar diye.

Reis verilerini her platform alıyor zaten :D

Arkadaşlar sitede bakiyem var ve çekmek için kimlik doğrulaması yapmam gerekiyor. 18 yaşından küçüğüm. Kimlik doğrulaması için gerekli görselleri gönderdim, açık rıza onayında;

"Kullanıcı 18 yaşından büyük ve T.C ilgili kanunlarına göre reşid sayıldığını kabul eder. "

Yazıyor.

Yapabilirsin. Sıkıntı çıkmaz.

Yazıyor.

Yapılır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı