İtemsatış 7 gündür iade yapmıyor

anissa1

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Key almıştım ve açıklamasında Global yazıyordu ama sonradan aldıktan sonra fark ettim ki bir de Row ibaresi varmış malum key çalışmadı. İade istedim 7 gün önce dediler ki distribütor firmaya ilettik incelemesi için ama 7 gündür ses seda yok. İtemsatış'tan da adamakıllı cevap da alamıyorum. Bu ne biçim destek ekibidir? Ne yapmam gerekiyor. Açıklama yazmaktan bile acizler.

1753258865865.png

Key almıştım ve açıklamasında global yazıyordu ama sonradan aldıktan sonra fark ettim ki bir de row ibaresi varmış malum key çalışmadı. İade istedim 7 gün önce dediler ki distribütor firmaya ilettik incelemesi için ama 7 gündür ses seda yok. İtemsatış'tan da adamakıllı cevap da alamıyorum. Bu ne biçim destek ekibidir? Ne yapmam gerekiyor. Açıklama yazmaktan bile acizler.

Eki Görüntüle 2540838

Bilet açın. Canlı destek değil bilet

Key almıştım ve açıklamasında Global yazıyordu ama sonradan aldıktan sonra fark ettim ki bir de Row ibaresi varmış malum key çalışmadı. İade istedim 7 gün önce dediler ki distribütor firmaya ilettik incelemesi için ama 7 gündür ses seda yok. İtemsatış'tan da adamakıllı cevap da alamıyorum. Bu ne biçim destek ekibidir? Ne yapmam gerekiyor. Açıklama yazmaktan bile acizler.

Eki Görüntüle 2540838
Bende yaşadım şikayetvar sitesinden itemsatış.comtr yi şikayet etmen lazım sana ulaşcaklar whatsaap ile eyer papara dan alişveriş yaptıysan paran iade edilebilirdi.

Son düzenleme:
Bende yaşadım Şikayetvar sitesinden hesap.comtr yi şikayet etmen lazım sana ulaşcaklar WhatsApp ile eğer Papara'dan alişveriş yaptıysan paran iade edilebilirdi.

Hocam bakiye istedim zaten skin alacağım CS'den embesiller bunu bile beceremedi.

Alışverişi Hangi kart ile yaptınız? Eyer Paranı iade yapmıyorsa Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar bu siteden şikayet oluşturup dediklerini anlatıp bekleyin size ulaşcaklar.
Hocam bakiyeden yaptım zaten hesapta geçmişten kalan 130 lira falan bakiye vardı. Bu hediye kuponuydu bakiye benden para çıkmadı üstüne Vakıf Bank kartımdan 90 daha attım. Yani tek bir karttan değildi alışveriş ki zaten karta iade istemiyorum cs skini alacağım. Bakiyeme verseler yeter.

Hocam bakiyeden yaptım zaten hesapta geçmişten kalan 130 lira falan bakiye vardı. Bu hediye kuponuydu bakiye benden para çıkmadı üstüne Vakıf Bank kartımdan 90 daha attım. Yani tek bir karttan değildi alışveriş ki zaten karta iade istemiyorum cs skini alacağım. Bakiyeme verseler yeter.
Disrübitör firmaya ilettilerse dönüş alıp iadeni sağlarlar ya yabancılardan tedarik sağlıyorlarsa geç olabilir ama iadeni alırsın; e-pin canavarı rozetim var hiç sorun yaşamadım (500 Epin alım rozeti)

Disrübitör firmaya ilettilerse dönüş alıp iadeni sağlarlar ya yabancılardan tedarik sağlıyorlarsa geç olabilir ama iadeni alırsın; e-pin canavarı rozetim var hiç sorun yaşamadım (500 Epin alım rozeti)
Hocam iademi sağladılar en sonunda 9 gün falan oldu iade talep edeli ama alabildim. Kendileri zaten wp üzerinden iletişime geçip buradan güncelleme yapmamı rica ettiler. Aldım kısacası paramı geri bakiye olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı