İtemsatış bakiyeye bloke koydu

Hbugra80

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 SUPER
RYZEN 5 5600X
ASUS A520M-K
NEO FORZA 16GB
KINGSTON 1TB M2
KIOXIA EXCERIA 480GB SATA
VERSATILE 600W 80+ BRONZE
İtemsatış sitesine kartımdan bakiye yükleyip bir ilan satın aldım. Birkaç saat sonra satıcı teslimat yapamayacağını bildirip siparişi iade etti. Fakat bakiyeme gelmesi gereken ücret, bloke bakiye olarak geldi. Bloke bakiye kısmını girdiğimde ise selfie doğrulaması yapmam gerektiği yazıyordu. Ben de siteye bu kadar kişisel verimi vermek istemediğimden canlı destekle iletişime geçtim. Fakat canlı destekteki arkadaş bana gereksiz linkler atıp, selfie doğrulaması yapmam gerektiğini söyledi. Durumu detaylıca açıklayınca bana ısrarla cevap vermedi ve canlı destek kısmından hesabımı yasakladı. Şu an canlı desteğe ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?

Yap o zaman dostum selfie doğrulama internetten yemek siparişi verdiğimiz için bütün datalarımız panellerde geziyor zaten bir şey olmaz demek ki sitenin kuralı bu ya kayıt olurken sözleşmeyi doğru okuyacaksın ya da istediklerini yapacaksın diğer bir seçenekte bakiyeden vazgeçeceksin.

Yüklediğiniz parayı geri çekememenizin sebebi yasal zorunluluk. Kredi kartı hırsızlığını önlemek için. Doğrulama yapmaktan başka çareniz yok

İtemsatış sitesine kartımdan bakiye yükleyip bir ilan satın aldım. Birkaç saat sonra satıcı teslimat yapamayacağını bildirip siparişi iade etti. Fakat bakiyeme gelmesi gereken ücret, bloke bakiye olarak geldi. Bloke bakiye kısmını girdiğimde ise selfie doğrulaması yapmam gerektiği yazıyordu. Ben de siteye bu kadar kişisel verimi vermek istemediğimden canlı destekle iletişime geçtim. Fakat canlı destekteki arkadaş bana gereksiz linkler atıp, selfie doğrulaması yapmam gerektiğini söyledi. Durumu detaylıca açıklayınca bana ısrarla cevap vermedi ve canlı destek kısmından hesabımı yasakladı. Şu an canlı desteğe ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?

Yap doğrulamayı geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış işlem yapıyorsun, sen orada bir şey satıp kazandığın bakiyeni çekmeye çalışıyor gibi işlem yapıyorsun. Destekle görüşüp sadece bu ürün için almıştım kartıma geri iadesini sağlar mısınız diyeceksin. Yatırdığın parayı bakiye olarak çekemezsin, kartına iadesini isteyeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı