İtemsatış bana dava açar mı?

Arkadaşlar sizde sıkıntı mı var? Kendimde bir item satış satıcısı olarak yazıyorum. Adamların dava açma hakkı var ve eğer kanıtlayabilirlerse dolandırıcılık yüzünden sağlam bir tanzimat ödemek zorunda kalabilir.

Arkadaşlar sizde sıkıntı mı var? Kendimde bir item satış satıcısı olarak yazıyorum. Adamların dava açma hakkı var ve eğer kanıtlayabilirlerse dolandırıcılık yüzünden sağlam bir tanzimat ödemek zorunda kalabilir.

Dostum satıcı olabilirsin fakat bende olanı söylüyorum burada neyin ne olduğunu söylesem yorumum kaldırılır sadece hesabı kapanır gider adamı boşuna strese sokma lütfen.

Oyun hesabı satışı yasal değil. O yüzden dolandırıclık davası açamazlar ama size para ödedikleri için bunun sebebini açıklayabilmeniz gerekir. Ancak böyle durumlarda olay mahkemeye intikal etmeden ara buluculuk ile çözülebilir.
Hesabı sizin ya da bir başkasının değiştirmiş olmasının hiç bir hükmü yok. Çünkü o satış yasal değil dolayısıyla dava konusu da olamaz.
  • Hesabınızı ve “Oturum Açma Bilgilerinizi” kimseyle paylaşamazsınız.
  • Hesabınızı ve Oturum Açma Bilgilerinizi kimseye satamaz ve devredemezsiniz, kimsenin Oturum Açma Bilgilerinize erişmesine izin veremezsiniz ve bunları yapmayı teklif edemezsiniz.
  • Oturum Açma Bilgilerinizi gizli tutmakla yükümlüsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı