Çözüldü Itemsatis.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MerhabaBenYigit

Zeptopat
Daha fazla  
Steam hesabı satın alacaktım itemsatis.com Google'da en tepedeydi. Siteye girdiğimde en tepede "istediğiniz oyun 20TL" ilanlarını gördüm.
Bunu nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-09-24 182558.png
    420,7 KB · Görüntüleme: 20
Çözüm
Site güvenilir de satıcılara dikkat edin. Bahsettiğiniz de paylaşımlı hesaplar. Aynı hesabı birden fazla kişiye kiraladıkları için fiyatı uygun oluyor. Siz satın alıyorsunuz ve oyuna giriş yapabileceğiniz hesap veriliyor. Hesaba aynı anda birden fazla kişi girdiği için oyunu çevrimdışı modda oynamanız gerekiyor. Bu hesaplarla Online oynayamazsınız. Hikâyeli oyunlarınızı GeForce NOW'dan oynamak istiyorsanız ancak öyle mantıklı oluyor. Online girmeye çalışırsanız da satıcı da hesabı alabilir.
Site güvenilir de satıcılara dikkat edin. Bahsettiğiniz de paylaşımlı hesaplar. Aynı hesabı birden fazla kişiye kiraladıkları için fiyatı uygun oluyor. Siz satın alıyorsunuz ve oyuna giriş yapabileceğiniz hesap veriliyor. Hesaba aynı anda birden fazla kişi girdiği için oyunu çevrimdışı modda oynamanız gerekiyor. Bu hesaplarla Online oynayamazsınız. Hikâyeli oyunlarınızı GeForce NOW'dan oynamak istiyorsanız ancak öyle mantıklı oluyor. Online girmeye çalışırsanız da satıcı da hesabı alabilir.

Çözüm
Online girmeye çalıştığınızda 24 yada 48 saat süren hatalarla karşılaşabilirsiniz.
Steam hesabı satın alacaktım itemsatis.com Google'da en tepedeydi. Siteye girdiğimde en tepede "istediğiniz oyun 20TL" ilanlarını gördüm.
Bunu nasıl yapıyorlar bilgisi olan var mı?
Yüksek satıcılardan alın. Yani benim aldıklarıma kolay kolay sıkıntı çıkmadı ben de başka kategorilerde satıcıyım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…