Fall Before Me
Hectopat
Selam arkadaşlar. İtem satış sitesinden 20 TL'ye istediğiniz oyun diye satılan ilanı satın aldım (normalde bunlara para vermem ama cashback kalmış hesabımda). Almadan önce mesajlaştık iyi güzel aldıktan sonra Steam hesabı attı ve giriş yaptım (RDR2 offline mod). Steam hesabında RDR2 vardı ve yüklemeye başladım. Ondan sonra oyunu açtım ve Social Club hesabı istedi. Satıcıya yazdım Social Club hesabı istedi diye bana yazdığı şey "lan herhalde onlarda önlem almis" oldu
bende sonra ne olacak dedim ve başka oyun vermek istedi. Yok dedim RDR2 istiyorum ve bana RDR2 piyasada yok kardesim yazdı. E ulan madem yok neden satıyorsun? Merak ettim cidden yok mu diye gittim başka siteden aynı fiyata aldım ve eleman Social Club'u verdi oynadım. E ben bu adama taktım ve müşteri hizmetlerine yazdım. Müşteri hizmetleri video kanıtı istedi yolladık onu da incelendikten sonra adama ulaşmışlar ve adam bana hala başka oyun vereyim dedi. Sonra yine müşteri hizmetlerine yazdım ve paramı geri istiyorum istediğim oyun onlarda yok dedim. Müşteri hizmetlerinin dediği şey savcılığa gidin hakkınızı ararken yardımcı olacağız
orada bastım kahkahayı 20 TL için savcılığa gitmemi istediler resmen
ben de sonra en azından hesabını kapatın başka kişileri dolandırmasın yazdım ve iade sağlamayız yazdılar. Kısacası bu yerden alışveriş yaparken dikkatli olun.
Not: Satıcının 1000+ başarılı işlemi vardı bu sayılara da kanmayın.
Not: Satıcının 1000+ başarılı işlemi vardı bu sayılara da kanmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: