İtemsatış dolandırıldım

darkweeb

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İtemsatış sitesinde 10 yakın ürün aldım 10 defa dolandırlıldım müşteri hizmetleri görüşme sağlıyorum hem geç maç atıyorlar bende yardımcı olmuyorlar. İtemsatış kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl dolandırıldınız? Aldığınız ürünler size ulaştırılmadı mı? Yoksa ulaştı sonra kullanılamaz hale mi geldi? 10 ürün aldım 10 kez dolandırıldım ne demek? Hiçbir detay yok maalesef hocam.

Hocam detaylı anlatır mısınız? Ben anlamadım.

Kanka İtemsatış'ta oyun aldım Far Cry 3 sonra for sale araba oyunu alım satım var ya o emlakcılık ve daha adını yazamadığım bu sürü oyun tek bir tane aldım diğer hafta başka oyun aldım diğer hafta başka oyun bu şekilde oyunlar 1 defa giriş yaptım oynadım yarın oyuna girmek istediğimde şifre değiştirdiler müşteri hizmetleri diyor satıcıyla konuş onunla konuşuyorum diyor oyun benim istediğim zaman değiştiririm şifreyi de vermedi

8 kez dolandırılıp 9. almak da hata.
Başka satıcılardan başka oyun aldım öyle de dolandırıldkm sahis değiştirirsem belki dolandırılmam diye düşündüm

9 kere dolandırılmana rağmen 10. defa bile alıyorsan hata sendedir.
Kanka başka satıcılardan aldım nerden bilebilirdim

Nasıl dolandırıldınız? Aldığınız ürünler size ulaştırılmadı mı? Yoksa ulaştı sonra kullanılamaz hale mi geldi? 10 ürün aldım 10 kez dolandırıldım ne demek? Hiçbir detay yok maalesef hocam.

Kanka İtemsatış'ta oyun aldım Far Cry 3 sonra for sale araba oyunu alım satım var ya o emlakcılık ve daha adını yazamadığım bu sürü oyun tek bir tane aldım diğer hafta başka oyun aldım diğer hafta başka oyun bu şekilde oyunlar 1 defa giriş yaptım oynadım yarın oyuna girmek istediğimde şifre değiştirdiler müşteri hizmetleri diyor satıcıyla konuş onunla konuşuyorum diyor oyun benim istediğim zaman değiştiririm şifreyi de vermedi

İtemsatış aracı bir şirket. Size nasıl yardımcı olmadılar detaylı anlatabilirmisiniz?

Hocam detaylı anlatır mısınız? Ben anlamadım.

İtemsatış'ın bir suçu yok. Aynı tuzağa 10 kez düşen siz hatalısınız. Ben bir kere ürün aldım ve bende dolandırıldım 450TL kaybettim. Kaybettiğim paranın hatırına derin bir crack oyun araştırmasına girdim ve iyi ki dolandırılmışım, şu an crack te olsa hem kaybettiğim oyunları hem de onun yanında birçok oyunu bedavaya getirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı