İtemsatış dolandırılmadan dolayı hesabı satan kişiye dava açılabilir mi?

Gayet de dava açabilir. Başkasından aldığınız hesabı neden satıyorsunuz ki yalan söyleyerek? Hesap satışı normalde de yasal değil ama bu durumda karşı tarafı siz dolandırmış oluyorsunuz dava açabilir.

Hocam açsa bile her 2 tarafında başı yanar sonuçta almakta satmakta yasak.
 
İşte bu yüzden hesap alım satımı yapmayın diyoruz. Millet salak mı da oyunlara 800 tl-1000 tl veriyor gidip 100 tl'ye hesap almak varken ? Dava falan edemez, edecek olsa bile edecek adam direkt eder binlerce tl tazminat alır. 250 tl vermen için seni tehdit ediyor yoksay.
 
Bir ay önce Steam hesabı sattım. Satmadan önce başka birinden almıştım ve ilk hesap demişti. Şimdi sattığım adam(500) geldi hesabı geri ver diyor. Önceki aldığım adam ilk hesap deyip beni dolandırmış bende satınca tabii suçlu ben oldum. İtemsatış'ta T.C. Falan yok. Dava edilme ihitmalim var mıdır?

Ya dava edeceğim ya da 250 TL ver diyor sattığım arkadaş.

Ne yapmalıyım?

Burada sattığın kişi dolandırıcı zannediyor haklıda etik olani adamın 250 TL'sini vermek tabii. Dava edebilir İtemsatış'ın illa T.C. vermen gerekmiyor IP bilgin ile de bulup seni ariyabilirler.
Dava diye saçmalamış eğer cidden önemli bir şeyse 250 300 lira yani çok bir şey değil.
Yani adam ztn dava açmıyacak diye adamı mağdur mu bırakcan.
 
Burada sattığın kişi dolandırıcı zannediyor haklıda etik olani adamın 250 TL'sini vermek tabii. Dava edebilir İtemsatış'ın illa T.C. Vermen gerekmiyor IP bilgin ile de bulup seni ariyabilirler.

Yani adam zaten dava açmayacak diye adamı mağdur mu bırakcan.

Cidden 250 lira için ortalığı ayağa kaldırmış.

IP bilgisi ile bulmaları suç değil mi?
 
Cidden 250 lira için ortalığı ayağa kaldırmış.

Haklıda alan kişi mağdur şu an o adamin umrundamı aldığı kişinin dolandırıldığından.

Cidden 250 lira için ortalığı ayağa kaldırmış.

IP bilgisi ile bulmaları suç değil mi?

Suç değil bir tane hosting sitesi TurkNet ile anlaşmalı beni numara bilgisi vermeden aramışlardı saganetwork. Gelip İtemsatış kendisi gelip cimerede verebilir.
 
Hocam desteğe başvurursanız İtemsatış kabul etmez. Çünkü hesabı satarken size ekran kaydı alın, kanıt olarak bunu isteyeceğiz diyorlar. Almadıysanız suç sizde maalesef 🫤
Hesabı satarken zaten aldım video kaydı felan. Simdi problem su: adam para istiyor verirsem yine dava acmama imkanı yok. Ya da dava acarsa itemsatıs üsteler mi? Bazıların itemsatıs para iadesi yapmıs.
 

Geri
Yukarı