İtemsatış gibi bir site nasıl açılır?

Böyle bir scripti kendimiz yapamaz mıyız?

Diğer arkadaşlarında dediği gibi öncelikle bu konularda bilgili olmanız lazım tek kişi olduğunuzu da hesaba katarsak çok uzun bir süre uğraşmanız gerekir tavsiye etmem.

merhaba öncelikle html css js php c#.Asp net bilen yazılım ekibiniz olacak
bu ekip siteyi kodlarken açıkları kapatan güzel güvenlik duvarları yazan veri tabanını güzel koruyan verileri şifreleyebilen güzel bir siber güvenlik uzmanı yada beyaz şapkalı hacker olması lazım. sonra sitenin muhasebesini yapan min 2 kişi olması lazım . vardiyalı çalışan 7/24 3 4 tane canlı destek olması lazım. min 5 adet destek ekibi çalışanı. satıcılar bakiye çektiklerinde banka hesaplarına paraları gönderen min 2 kişi. kategoriler takip eden fiyatları çalışanları denetleyen proje sorumluları .... derken 20 30 kişilik bir ekip kurmak lazım şirket vergi ödeme alma sürekli savcılığa gidip gelme bunları katmıyorum bile.reklam işi cabası . bu yüzden 3 4 tane site var zaten en fazla satış yapanı biliyoruz itemsatış. diğerleri çokta aktif değil onlar bile aşırı çalışıyor
yapılacak şeyler bunlar öyle hazır kodla açmak filan olacak iş değil. veri tabanına bir bağlantı kurarlar yada kodun açığını biliyorlardır ordan siteyi hacklerler herkesin bakiyesi 0 landığını düşünsenize yada kimliklerin çalındığını hapise kadar yolun var . hiç girelecek işler değil . bende zamanında girmek istemiştim ama bunları fark ettim inş herkes birgün böyle bir ekip kurabilir. Esenlikler.

Amacım açmak değil sadece yapmayı denemek.

Sadece web sitesini ve scriptlerini yapmak istiyorum merakımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…