İtemsatış gibi bir site nasıl açılır?

merhaba öncelikle html css js php c#.Asp net bilen yazılım ekibiniz olacak
bu ekip siteyi kodlarken açıkları kapatan güzel güvenlik duvarları yazan veri tabanını güzel koruyan verileri şifreleyebilen güzel bir siber güvenlik uzmanı yada beyaz şapkalı hacker olması lazım. sonra sitenin muhasebesini yapan min 2 kişi olması lazım . vardiyalı çalışan 7/24 3 4 tane canlı destek olması lazım. min 5 adet destek ekibi çalışanı. satıcılar bakiye çektiklerinde banka hesaplarına paraları gönderen min 2 kişi. kategoriler takip eden fiyatları çalışanları denetleyen proje sorumluları .... derken 20 30 kişilik bir ekip kurmak lazım şirket vergi ödeme alma sürekli savcılığa gidip gelme bunları katmıyorum bile.reklam işi cabası . bu yüzden 3 4 tane site var zaten en fazla satış yapanı biliyoruz itemsatış. diğerleri çokta aktif değil onlar bile aşırı çalışıyor
yapılacak şeyler bunlar öyle hazır kodla açmak filan olacak iş değil. veri tabanına bir bağlantı kurarlar yada kodun açığını biliyorlardır ordan siteyi hacklerler herkesin bakiyesi 0 landığını düşünsenize yada kimliklerin çalındığını hapise kadar yolun var . hiç girelecek işler değil . bende zamanında girmek istemiştim ama bunları fark ettim inş herkes birgün böyle bir ekip kurabilir. Esenlikler.

Merhaba öncelikle HTML CSS JS PHP C#.ASP net bilen yazılım ekibiniz olacak.
Bu ekip siteyi kodlarken açıkları kapatan güzel güvenlik duvarları yazan veri tabanını güzel koruyan verileri şifreleyebilen güzel bir siber güvenlik uzmanı ya da beyaz şapkalı hacker olması lazım. Sonra sitenin muhasebesini yapanmin 2 kişi olması lazım. Vardiyalı çalışan 7/24 3 4 tane canlı destek olması lazım. Min 5 adet destek ekibi çalışanı. Satıcılar bakiye çektiklerinde banka hesaplarına paraları gönderenmin 2 kişi. Kategoriler takip eden fiyatları çalışanları denetleyen proje sorumluları... Derken 20 30 kişilik bir ekip kurmak lazım şirket vergi ödeme alma sürekli savcılığa gidip gelme bunları katmıyorum bile. Reklam işi cabası. Bu yüzden 3 4 tane site var zaten en fazla satış yapanı biliyoruz İtemsatış. Diğerleri çok da aktif değil onlar bile aşırı çalışıyor.
Yapılacak şeyler bunlar öyle hazır kodla açmak filan olacak iş değil. Veri tabanına bir bağlantı kurarlar ya da kodun açığını biliyorlardır oradan siteyi hacklerler herkesin bakiyesi 0 landığını düşünsenize ya da kimliklerin çalındığını hapse kadar yolun var. Hiç girelecek işler değil. Bende zamanında girmek istemiştim ama bunları fark ettim inşallah herkes bir gün böyle bir ekip kurabilir. Esenlikler.

Amacım açmak değil sadece yapmayı denemek.

Sadece web sitesini ve scriptlerini yapmak istiyorum merakımdan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı