İtemsatış gibi site açmak

EmreKayax

Attopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
İtemsatış gibi site açıyorum.

PayTR ödeme yöntemini kullanacağım. Sizce bu mantıklı mı?
Ayrica vergi levham şu an yok alacağım 1 hafta içinde.

Ne gibi bütçe harcamalari lazim?

İtemsatış gibi site açıyorum.

PayTR ödeme yöntemini kullanacağım. Sizce bu mantıklı mı?
Ayrica vergi levham şu an yok alacağım 1 hafta içinde.

Ne gibi bütçe harcamalari lazim?

Sizin yapıcağınız içeriklere göre değişir 3000 de olabilir 5000 de 10000 de.

Alan adı 100 TL civarı. 3000 TL ortalama sitenin yapılması desek. 6,99 $ hosting desek. 1000 TL'yi de reklamlar ile tamamlarsın. Bende böyle bir işe girmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak kullanıcıların ilanları değil kendi ilanlarını kurman lazım. Minimum fiyat listesi düzenlemen lazım. Serbest piyasa olursa insanlar satış yaparken kendilerinden daha ucuz olan kişilerden alır ve rekabet diye bir şey olmaz. Güvenlik için T.C. Kimlik gibi şeyleri istemeniz için ilk olarak bir yerden izin almanız gerek sanırım. İtemsatış'ta 300 başarılı satışı olan biri olarak söylüyorum. Bende bu işlerin içerisindeyim yani :D. YouTube'da bir sürü reklam var bunlarla ilgili onlara göz atabilirsin.

İlk olarak kullanıcıların ilanları değil kendi ilanlarını kurman lazım. Minimum fiyat listesi düzenlemen lazım. Serbest piyasa olursa insanlar satış yaparken kendilerinden daha ucuz olan kişilerden alır ve rekabet diye bir şey olmaz. Güvenlik için T.C. Kimlik gibi şeyleri istemeniz için ilk olarak bir yerden izin almanız gerek sanırım. İtemsatış'ta 300 başarılı satışı olan biri olarak söylüyorum. Bende bu işlerin içerisindeyim yani :D. YouTube'da bir sürü reklam var bunlarla ilgili onlara göz atabilirsin.
Hocam TC Onayi Web Sitemizde Scriptte Mevcuttur.

Reklam bastırmayi düşünüyorum sayfayida açtim

Suan Sadece Ortak Ariyorum

Ortak derken birazcık daha açar mısınız? Ve siteyide atsanız hazırlanmışsa.

1671535647928.png

Hocam scripti falan aldim ortaklık konusu ise. ödenmesi gereken muhasebecinin aylık masrafı 200 falandi sanirsam yanlış hatırlamıyorsam

İnceledinizmi?

Öncelikle kitlenizin soracağı şu soruları cevaplamanız gerek:
Neden buradan satış yapayım?
Neden bilmediğim yeni açılan bir yere kimlik bilgilerimi vereyim?
Buranın diğerlerinden avantajı ne?

Öncelikle kitlenizin soracağı şu soruları cevaplamanız gerek:
Neden buradan satış yapayım?
Neden bilmediğim yeni açılan bir yere kimlik bilgilerimi vereyim?
Buranın diğerlerinden avantajı ne?

Hocam burada satış yaparsaniz komisyon oranlarimiz diğer sitelere göre az.
Kimlik bilgisi verme konusunda kimsenin bilgilerine meraklı değilim amaçım şirketimi acip işletmek.
Buranin diğerlerinden avantajı, komisyon orani.

Diyerleri %15 komisyon alırken %5-13 arasi komisyon alıyoruz.

Hocam burada satış yaparsaniz komisyon oranlarimiz diğer sitelere göre az.
Kimlik bilgisi verme konusunda kimsenin bilgilerine meraklı değilim amaçım şirketimi acip işletmek.
Buranin diğerlerinden avantajı, komisyon orani.

Diyerleri %15 komisyon alırken %5-13 arasi komisyon alıyoruz.
Başka Soru?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı