İtemsatış GTA Trilogy Definitive Edition ilanı güvenilir mi?

https://www.itemsatis.com/steam/gta...J5Ljh9aJio_bO4ZlPH9XhSYhZFdQ6EF5dC--0PeVZdFqS bu URL linkinde İtemsatış üzerinden GTA Trilogy Definitive Edition var, güvenilir midir?

Hocam bu kadar ucuz olmasının sebebi çalıntı hesap olması o hesapta 10 - 20 kişi daha vardır. Böyle calıntı hesaplar alınıp herkese dagıtılıyor o yüzden ücretsiz bir şekilde de dediginiz oyuna yabancı sitelerden hesap ismi ve şifresi ile sahip olabilirsiniz ama dedigim gibi o hesapta 10 - 20 kişi oluyor önermem paranız varsa belki 100 200 daha koyup güvenilir bir siteden almaktır.

İtemsatıştan ne aldıysam başıma türlü türlü olaylar geldiği için ben artık oradan hiç bir ilan satın almıyorum. Ne satıcıları sattıklarının arkasında durur, ne doğru dürüst cevap verirler, ne itemsatış bu konuda yardım eder yani türlü türlü şeyler.

Bu ilandaki olayıda yukarıdaki arkadaşlar açıklamış. Çalıntı ya da değil hesapları birden fazla kişiye satıp çevrimdışı bir şekilde hesapta oyunu indirip oynayabiliyorsunuz. Fakat hesabın sahibi ya da satıcı karar verirse şifresi değiştiği an aldığınız oyunda çöpe gidiyor, paranızda aynı şekilde. O zaman iadesi ya da değişimi satıcının ya da itemsatışın elinde oluyor ancak çoğu durumda cevap bile vermiyorlar. Ama zaten 20 lira olduğu için, isterseniz alın isterseniz almayın sizin kararınız. Daha büyük meblağlarda alışveriş yapmayın yalnız bunu önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı