İtemsatış güvenli mi?

realoki

Femtopat
Daha fazla  
Bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım ve Mobile Legends hesabı satın alacağım. Satıcıda 350 başarılı işlem görünüyor ve değerlendirmeler gayet iyi, bir sorun yaşar mıyım ve hesabın bilgileri bana nasıl gelecek? Ayrıyeten hesap bana geldikten sonra kendi e postama bağlayıp şifresini nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleme:
Hocam hesap alım satım işlerini pek desteklemiyorum ama tek diyeceğim her işleminizi kayıt altına alın, hesabı alırken, satıcıyla konuşurken, hesaba girmeye çalışırken vs. bir problem çıkarsa hakkınızı anca öyle arayabilirsiniz çünkü.

Hile çok hocam bu sitede. Tam olarak ne aldığımı hatıramıyorum. Twitch drop ödülü, kozmetik kodu gibi bir şey olması lazım. Satıcı olumlu yorum yazarsam bir tane daha vereceğini söylemişti. Hesap satın alma işine hiç bulaşma. Paranı kurtarsan bile zamanın boşa gider.

Bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım ve Mobile Legends hesabı satın alacağım. Satıcıda 350 başarılı işlem görünüyor ve değerlendirmeler gayet iyi, bir sorun yaşar mıyım ve hesabın bilgileri bana nasıl gelecek? Ayrıyeten hesap bana geldikten sonra kendi e postama bağlayıp şifresini nasıl değiştirebilirim?

İtemsatıș güvenilir ancak satıcılar tartıșılır. Sen hesabı aldın e postanı bagladın diyelim 2 yıl oynadın, 2 yıl sonra o hesabı geri almayacaklarının garantisi yok ben zamanında Valorant hesabı almak istemiștim ama bu tür olaylar yașayanlar oldugu için vazgeçmiștim. O parayı hesabınıza harcamak daha mantıklı bence diger türlü hesabın ilk sahibi siz olmadıgınız sürece kanıtla destekden geri alabilirler.Üstünden zaman geçtigi içinde satıcıdan parayı kurtarıp kurtaramayacagınız muamma.

Hocam hesap alacaksanız bile mail doğrulaması yapılmamış bağı olmayan hesaplar seçin, hesabı aldıktan sonra 2 aşamalı doğrulama açıp şifrenizi değişin. Ama gene de bu tür kişiler bir açık bulup hesabı alabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı