fenerbahce.sk
Centipat
Merhaba İtemsatış'tan Mortal Kombat alacaktım güvenli mi? Satıcı İtemsatış orijinal kartıma bir şey olur mu güvenli midir?
Güvenilir sitedir, Türkiye'nin en iyi e-pin sitesidir.Merhaba İtemsatış'tan Mortal Kombat alacaktım güvenli mi? Satıcı İtemsatış orijinal kartıma bir şey olur mu güvenli midir?
Aradan çekilmiyor. Teslim almadımı işaretleyip yeterli kanıtları gönderirsen yönetim ekibi zaten paranı 1-2 gün içinde hesabına geri yatırıyor, hatta bazı durumlarda satıcı para iadesi yapmazsa savcılığa kadar yolu oluyor.Site güvenlidir. Satıcının güvenli olup olmadığına sen karar vereceksin. İşin sonunda dolandırılırsan site aradan çekiliyor, haberin olsun.
Aradan çekilmiyor. Teslim almadımı işaretleyip yeterli kanıtları gönderirsen yönetim ekibi zaten paranı 1-2 gün içinde hesabına geri yatırıyor, hatta bazı durumlarda satıcı para iadesi yapmazsa savcılığa kadar yolu oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.