İtemsatış guvenilir mi?

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. İtemsatış uzerinden Robux almayi planliyordum. Güvenli mi? Neye dikkat etmek lazim? Aldiktan sonra aldığımız şeyin gelmesi ne kadar sürüyor? Yabanci kart geçerli mi? Ayrıca tavsiye ettiğiniz hem daha ucuz hem de guvenilir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen gram sevmediğim ve nefret ettiğim bir site. Sözde desteklerinin bana şu ana kadar hiçbir yardımı dokunmadı. Fakat yine de alışverişte güvenilir diyebilirim. Alışveriş yaparken satıcının güvenilirliğine dikkat edin ve kodun boş çıkma ihtimaline karşı satın alım yaparken video kaydı alın.

Şahsen gram sevmediğim ve nefret ettiğim bir site. Sözde desteklerinin bana şu ana kadar hiçbir yardımı dokunmadı. Fakat yine de alışverişte güvenilir diyebilirim. Alışveriş yaparken satıcının güvenilirliğine dikkat edin ve kodun boş çıkma ihtimaline karşı satın alım yaparken video kaydı alın.
Hangi kismi videoya almam lazim?

Valorant VP almıştım oradan sıkıntısız bir şekilde kullanmıştım güvenilir bence.
Satıcınin guvenilir olup olmadığı nasil anlasilir?

Ödemeyi yapmadan videoya almaya başlamanız lazım. Kodu kullanana kadar kaydı devam ettirin. Hatalı kod verilme ihtimaline karşı kanıtınız olur.
Şöyle ki, alacağım saticinin puanı yüksek ama kod vermiyor oyun içinden gönderiyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı