İtemsatış guvenli mi?

Windows41

Hectopat
Daha fazla  
Selamlarç İtemsatış.com diye bir adresten Valorant random hesap almayı düşünüyorum. Satıcının adı medyashopum güvenilir midir? Veya siteden Valorant random hesap alan oldu mu olduysa yazabilir misiniz alayim mi güvenilir mi? Veya güvenilir satıcı bilen var mı (bildiği site de olabilir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Riot hesap satışı desteklenmemektedir ayrıca o hesaplar Max 1 gün dayanır dayanmaz zaten 10 kişi birden giriyor.

Selamlarç İtemsatış.com diye bir adresten Valorant random hesap almayı düşünüyorum çsatıcının adı medyashopum güvenilir midir? Veya siteden Valorant random hesap alan oldu mu olduysa yazabilir misiniz alayim mi güvenilir mi?

Demir eloda ne oluyor diye bir hesap alayım dedim geçen :D 3 kişi aynı anda hesaba giriyor tavsiye etmem paranızı biriktirip kendi charinizi dizin. Aldığım hesap skin garantisiz demir hesaptı bir de skin garantili olanları düşün sen.

Selamlarç İtemsatış.com diye bir adresten Valorant random hesap almayı düşünüyorum çsatıcının adı medyashopum güvenilir midir? Veya siteden Valorant random hesap alan oldu mu olduysa yazabilir misiniz alayim mi güvenilir mi?
itemsatış günenilir ama satıcı guvenılırmı bılmıyorum

hocam genel alisverislerde kesinlikle guvenilir bende saticiyim zaten ama valo hesabi almayin @lynch01 hocaminda soyledigi gibi oluyor 1 hesap max 2 gun dayanir oynayamazsiniz zaten

Demir eloda ne oluyor diye bir hesap alayım dedim geçen :D 3 kişi aynı anda hesaba giriyor tavsiye etmem paranızı biriktirip kendi charinizi dizin. Aldığım hesap skin garantisiz demir hesaptı bir de skin garantili olanları düşün sen.

Arkadaşın dediği gibi onları alacağınıza kendi hesabınızı dizmeniz daha mantıklı.

Merhaba. Bu site üzerinden bir defasında hesap alma işlemi gerçekleştirdim. Daha sonrasında fark ettim ki, satıcı bana vadettiği şeyleri vermiyor. Hesaba birden fazla kişi giriyor falan, ve bir keresinde hesabın gerçek sahibi gelmişti. İşte, beni gerekli kurumlara ve en yakın polis kuvvetine şikayet edeceğini falan söylemişti. Sonra da zaten, olayı anlatıp satıcı ile anlaştım ve para iadesi aldım. En sonunda da fark ettim ki, zaten Valorant kurallarına aykırı bir davranışmış. Almayın, aldırtmayın hocam.

Selamlarç İtemsatış.com diye bir adresten Valorant random hesap almayı düşünüyorum. Satıcının adı medyashopum güvenilir midir? Veya siteden Valorant random hesap alan oldu mu olduysa yazabilir misiniz alayim mi güvenilir mi? Veya güvenilir satıcı bilen var mı (bildiği site de olabilir)

Valorant hesap bakımından %90 dolandırılırsın ama diğer hesap olmayan şeylerde dolandırılma ihtimalin neredeyse 0 (eğer adamın şeyini aldıktan sonra adam sana vermezse onaylamazsın adamda verdiğine dair bir kanıt sunamaz paran geri gelir)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı