Arkadaşlar bundan yaklaşık 3 yıl önce yani ben 15 yaşındayken Steam paylaşımlı hesap satışı yapmışım İtemsatış üzerinden. Tam 3 yıl sonra bir kullanıcı aldığı hesaba giremediğini şifresinin değiştiğini söylüyor. Benim şu an satın aldığı hesaba erişimim yok. Kendisine para iadesi de yapamıyorum İtemsatış talep oluşturmamı söylüyor fakat talep oluşturma ekranında siparişi seçmemi istiyor orada ilan gözükmüyor muhtemelen çok eski olduğu için. İtemsatış sürekli mesaj gönderiyor kullanıcının sorununu çözün yoksa 24 saat sonra yasal işlem başlatma hakkı başlayacaktır diyor. Sizce dava açabilir mi? Ücret iadesi yapmalı mıyım? Yapmam gerekiyorsa nasıl yapmalıyım denedim ama olmadı. Aldığı ilanın fiyatı 30 lira.
İtemsatış üzerinde böyle gözüküyor.
Ayrıca İtemsatış canlı destekle iletişime geçtim destek talebini başka kategori üzerinden yapmamı söylediler fakat olmadı söylediği bütün yöntemleri denedim fakat destek talebi açamıyorum.
İtemsatış üzerinde böyle gözüküyor.
Ayrıca İtemsatış canlı destekle iletişime geçtim destek talebini başka kategori üzerinden yapmamı söylediler fakat olmadı söylediği bütün yöntemleri denedim fakat destek talebi açamıyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: