İtemsatış sizin haklarınızı koruyan bir firma değildir. Eğer alışveriş yanlış giderse vs. satıcıyla yalnız başınıza kalıyorsunuz. Bir alışveriş yaptım ve ürün bana 20 gün boyunca teslim edilmedi. Ama sistemde 24 saat içinde teslim edilmesi gereken şey daha ben onay vermeden teslim edildi gözüktü. En can alıcı kısmı ise bunu desteğe yazdığımda 20 gün boyunca bana ne paramı iade ettiler ne de satıcıya ulaştılar. Düşünün ilk önce satıcıya mesaj atıyorlar dönüş olmayınca arayacağız diyorlar yine ulaşamadıkla bitiyor sohbet. Satıcı desteğe yazıldığını benden öğreniyor. Her yazdığınızda aynı döngü. En sonunda bana attıkları mesaj: ''Yargıya taşıyabilirsiniz her türlü desteği sağlayacağız''. Satıcı da yaptığım kötü değerlendirmenin altına yorum yapıyor ''Müşteri isteği üzerine teslim sağlanmıştır''. Ama ne elimde ürün ne de param var şimdi. Allahtan büyük meblağlı bir alışveriş yapamadan önce sistemi denemek için yaptığım küçük bir alışverişti. En sonunda siteyi bir daha açmamak üzere kapattım sadakam olsun dedim. Türkiye gerçekleri, İtemsatış'a bulaşmayın.