İtemsatış rezaleti

Bu ve benzeri sitelerde onlarca kez işlem yapmış biri olarak adamlar haklı maalesef. Yoğunluklarından dolayı da cevap verme zorunlulukları yok. Bu tür sitelerde işlem yapıyorsanız hesap sahibi ve para gönderilen hesabın bilgilerinin aynı olması gerektiğini bilmek zorundasınız.

Hayır bilmesine gerek yok anlayış göstermek zorunda en azından şu dönemde kimin iyi kimin kötü olacağını kim bilebilir.

Farklı farklı kişiler üzerinden para yatırıp adamları kıllandırırsan, kart hırsızlığı veya dolandırıcılık davasına dahil olacaklarına senin 100 liranı gözden çıkarıp kısıtlamaları bence gayet doğal :D

Hocam beni dolandirici olarak göstermeyecegi ne malum.

Hocam sitede tam tamına 1050 satışa ulaştım satışımla hava atmayı istemek için yazmadım sitede eğer birini dolandırdıysanız doğru kanıtlarla beraber zaten dolandırıcı oldugunuz ortaya cıkar bu İtemsatış'ın yetkililerini salak aptal insanlarla karıştırmayın adamlar yaptığnıız çoğu şeyi biliyorlar.

Hocam sitede tam tamına 1050 satışa ulaştım satışımla hava atmayı istemek için yazmadım sitede eğer birini dolandırdıysanız doğru kanıtlarla beraber zaten dolandırıcı oldugunuz ortaya cıkar bu İtemsatış'ın yetkililerini salak aptal insanlarla karıştırmayın adamlar yaptığnıız çoğu şeyi biliyorlar.

O kadar satış yapmama rağmen bir kere bile böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Peki hocam sizin dediginiz olsun konu uzamasin.

İtemsatış sizin haklarınızı koruyan bir firma değildir. Eğer alışveriş yanlış giderse vs. satıcıyla yalnız başınıza kalıyorsunuz. Bir alışveriş yaptım ve ürün bana 20 gün boyunca teslim edilmedi. Ama sistemde 24 saat içinde teslim edilmesi gereken şey daha ben onay vermeden teslim edildi gözüktü. En can alıcı kısmı ise bunu desteğe yazdığımda 20 gün boyunca bana ne paramı iade ettiler ne de satıcıya ulaştılar. Düşünün ilk önce satıcıya mesaj atıyorlar dönüş olmayınca arayacağız diyorlar yine ulaşamadıkla bitiyor sohbet. Satıcı desteğe yazıldığını benden öğreniyor. Her yazdığınızda aynı döngü. En sonunda bana attıkları mesaj: ''Yargıya taşıyabilirsiniz her türlü desteği sağlayacağız''. Satıcı da yaptığım kötü değerlendirmenin altına yorum yapıyor ''Müşteri isteği üzerine teslim sağlanmıştır''. Ama ne elimde ürün ne de param var şimdi. Allahtan büyük meblağlı bir alışveriş yapamadan önce sistemi denemek için yaptığım küçük bir alışverişti. En sonunda siteyi bir daha açmamak üzere kapattım sadakam olsun dedim. Türkiye gerçekleri, İtemsatış'a bulaşmayın.

Site gayet haklı. Arkadaşınız neden parayı size göndermek yerine bu sitedeki ibana atsın ve siz de ödeme bildirimi yapasanız ki? Hiç inandırıcı gelmedi. Şikayet edilmişsiniz ve bunu ilk defa yapmadığınızı söylüyorlar zaten. Bilmemeniz adına ilk seferde böyle bir durum olursa anında hesabınızı kısıtlamazlar ki yapmamışlar da. Büyük ihtimalle parayı başkasına yollattınız ve kendiniz yüklemiş gibi ödeme bildirimi yapmaya çalıştınız. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı