Daha fazla
Akıllı biri olsa zaten öyle bir hesap almaz ki dava açacak parası olsa zaten gider oyunu kendi alır.Herkese öncelikle selamlar. Ben 18 yaşından küçüğüm ve bu dava olaylarına yaşımdan dolayı ailem sorumlu olacağı için bu işlere korkuyla bakıyorum strese giriyorum. İtemsatış'ta EA hesabı sattım EA uygulamasinda hesap ticareti yasak ve fark ettiginde hesaba kısıtlama uygulayıp oyunu hesaptan silebiliyor. Bu durum yaşandı ve bir müşteri bana dava açacağını İtemsatış'ın benim bilgilerimi onunla paylaşacağını söyledi. Kendisine 250 TL'ye satış yaptım başım ağrır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Parasını iade etHerkese öncelikle selamlar. Ben 18 yaşından küçüğüm ve bu dava olaylarına yaşımdan dolayı ailem sorumlu olacağı için bu işlere korkuyla bakıyorum strese giriyorum. İtemsatış'ta EA hesabı sattım EA uygulamasinda hesap ticareti yasak ve fark ettiginde hesaba kısıtlama uygulayıp oyunu hesaptan silebiliyor. Bu durum yaşandı ve bir müşteri bana dava açacağını İtemsatış'ın benim bilgilerimi onunla paylaşacağını söyledi. Kendisine 250 TL'ye satış yaptım başım ağrır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
@Davut YALIM, avukatlara danışmak ücretli. En son 3 bin TL danışma ücreti vardı. Sadece avukata bir soru sormanın ücreti 3 bin TL.
@108456, ortada nitelikli dolandırıcı suçu olsa kıytırık oyun firmasının koyduğu kural geçersiz olur. Sadece ortada nitelikli dolandırıcılık suçu yok. Hesabı taahhüt ettiği şekilde teslim etmeseydi, bu dolandırıcılık suçunu oluştururdu.