İtemsatış sitesinden dava yenir mi?

vesteerie

Kilopat
Herkese öncelikle selamlar. Ben 18 yaşından küçüğüm ve bu dava olaylarına yaşımdan dolayı ailem sorumlu olacağı için bu işlere korkuyla bakıyorum strese giriyorum. İtemsatış'ta EA hesabı sattım EA uygulamasinda hesap ticareti yasak ve fark ettiginde hesaba kısıtlama uygulayıp oyunu hesaptan silebiliyor. Bu durum yaşandı ve bir müşteri bana dava açacağını İtemsatış'ın benim bilgilerimi onunla paylaşacağını söyledi. Kendisine 250 TL'ye satış yaptım başım ağrır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Herkese öncelikle selamlar. Ben 18 yaşından küçüğüm ve bu dava olaylarına yaşımdan dolayı ailem sorumlu olacağı için bu işlere korkuyla bakıyorum strese giriyorum. İtemsatış'ta EA hesabı sattım EA uygulamasinda hesap ticareti yasak ve fark ettiginde hesaba kısıtlama uygulayıp oyunu hesaptan silebiliyor. Bu durum yaşandı ve bir müşteri bana dava açacağını İtemsatış'ın benim bilgilerimi onunla paylaşacağını söyledi. Kendisine 250 TL'ye satış yaptım başım ağrır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Hesap veya oyun satışı yasak Türkiye'de, sorun etme. Dava açsa bile kazanırsın.

Ek olarak: Ailen değil sen uğraşırsın bu olaylarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin davaya geleceğini hiç ama hiç zannetmiyorum. En fazla İtemsatış seninle iletişime geçer ve sende olayı anlatıp karşıya geçersin.

Hesap veya oyun satışı yasak Türkiye'de sorun etme dava açsa bile kazanırsın.

Ek olarak: Ailen değil sen uğraşırsın bu olaylarla.

İçimi rahatlattiniz hocam çok teşekkür ederim. Meraktan uyuyamiyordum.

Dava açabilir fakat uğraşır mı bilemiyorum hocam. Daha önce çok oldu sitede bu olaylar. Arkadaş klişe bir laf kullanmış, dikkat et başın ağrımasın. // Kanka, okur musun bilmiyorum da yorum yapamıyorum; sınır falan bir şeyler diyor. Neyse, bence salla gitsin, o arkadaş korkutmaya çalışıyordur. Görüldü at, geç. Altımda adam avukat, parası 10 bin yapmış; sonra değiştirmiş herhalde pişman olup. Avukata gerek yok dava için, bilgisi olsun. @vesteerie

Dava açabilir fakat uğraşır mı bilemiyorum hocam daha önce çok oldu sitede bu olaylar arkadaş klişe bir laf kullanmış dikkat et başın ağrımasın.

Dava açarsa yapacağı masraf 250TL'den kat kat fazla ve davayı kazanma olasılığı yok denecek kadar az. Dava açması için ya aptal ya da nefretten kuduruyor olması lazım.

Aklı olan adam dava masraflarını bilip açmaz dava.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı