Kesinlikle boş sıkıyor. 250tl dolandırıldın diyelim aklın varsa masrafları bilirsin dava açmazsın (uğraşı görmezden gelsek bile) üstüne adam para iadesini reddetmiş. Belliki seni korkutmaya çalışan 15 yaşlarında kuduruk biri.Bende dava açmayacagini düşünüyorum fakat avukatimla konuştum gibi cümleler kurdu tedirgin oldum. Hayırlısı olsun kendisiyle yarın tekrar konuşacağım sağ olun bilgilendirmeleriniz için.
Bende öğle saatlerinde avukatımı aradım hal hatır sorayım dedim nasıl gidiyor diye ona göre ayağını denk al.Bende dava açmayacagini düşünüyorum fakat avukatimla konuştum gibi cümleler kurdu tedirgin oldum. Hayırlısı olsun kendisiyle yarın tekrar konuşacağım sağ olun bilgilendirmeleriniz için.
Yanlış anlamadıysam, EA'in yasak kıldığı hesap alım/satımdan sorun yaşadığı için dava mı açacak, bu illegal bir şey hakkında devlete şikayete bulunmak gibi bir şeyHerkese öncelikle selamlar. Ben 18 yaşından küçüğüm ve bu dava olaylarına yaşımdan dolayı ailem sorumlu olacağı için bu işlere korkuyla bakıyorum strese giriyorum. İtemsatış'ta EA hesabı sattım EA uygulamasinda hesap ticareti yasak ve fark ettiginde hesaba kısıtlama uygulayıp oyunu hesaptan silebiliyor. Bu durum yaşandı ve bir müşteri bana dava açacağını İtemsatış'ın benim bilgilerimi onunla paylaşacağını söyledi. Kendisine 250 TL'ye satış yaptım başım ağrır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Herkese öncelikle selamlar. Ben 18 yaşından küçüğüm ve bu dava olaylarına yaşımdan dolayı ailem sorumlu olacağı için bu işlere korkuyla bakıyorum strese giriyorum. İtemsatış'ta EA hesabı sattım EA uygulamasinda hesap ticareti yasak ve fark ettiginde hesaba kısıtlama uygulayıp oyunu hesaptan silebiliyor. Bu durum yaşandı ve bir müşteri bana dava açacağını İtemsatış'ın benim bilgilerimi onunla paylaşacağını söyledi. Kendisine 250 TL'ye satış yaptım başım ağrır mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Alıcı iadeyi reddetmiş. Dava açacağı falanda yok.250₺ büyük bir para değil eğer kafandan olayı atmak istiyorsan 250₺ geri ödemesini yap hesabı tekrardan al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.