İtemsatış sitesinden dava yenir mi?

Desteğe İtemsatış hesabımı silmeleri için talep gönderdim. Daha fazla bunun gibi insanlarla uğraşmaya gerek yok hocam.

Salak saçma tiplerin olduğu bomboş bir site zaten 250 TL için kim kime dava açacakmış salla geç arkadaşların dediği gibi bende 70 80 TL dolandırıldım bu siteden de tamamen satıcının kıllık yapmasıyla alakalıydı parasını ödediğim hesapları 30 saatte yazıp atıyordu kod yolluyordum ona da 10 saat sonra dönüyordu üstü kapalı şekilde argo konuştum akıllanınca yazarsın dedi o gün bu gündür mesaja bakmıyor mağluk herif 🤯

İtem satışdan eğer bir şey sattıysanız hesabınızı silemessiniz en az 5 sene onların sisteminde kayıtlı kalması gerekiyor, yaklasık 20 küsur Steam hesabı satın aldım bunlarım 15 tanesi Steam sahipleri tarafından geri alındı ve parasını ödediğim halde istesem bende bunlara dava açabilirdim şöyle söyleyeyim item satış'da dolandırıcı kaynıyor ne hesap satın alın ne de satın uzak durun buralardan.

Hesap veya oyun satışı yasak Türkiye'de, sorun etme. Dava açsa bile kazanırsın.

Ek olarak: Ailen değil sen uğraşırsın bu olaylarla.
18 yaşından küçük bir bireye dava açılamaz.

İşin davaya geleceğini hiç ama hiç zannetmiyorum. En fazla itemsatış seninle iletişime geçer ve sende olayı anlatıp karşıya geçersin.
İletişime bile geçmez. Boş konuşmuş alıcı.

Bende dava açmayacagini düşünüyorum fakat avukatimla konuştum gibi cümleler kurdu tedirgin oldum. Hayırlısı olsun kendisiyle yarın tekrar konuşacağım sağ olun bilgilendirmeleriniz için.
Her kavga eden adamın dediği şeyler. Korkutmak için söylüyor. 250 TL için dava açmak ile uğraşacak ise gelsin bana açsın.

Yanlış değilsem benim bildiğim kadarıyla dava vs. yerine, en kötü İtemsatış'tan ban yersin. Bir tanıdığımın dolandırıcılıktan dolayı yediğini hatırlıyorum.

Satışı yasak olan bir şeyi satmak gibi almakta bir suçtur. Bunu bile bile mahkemeye vereceklerini sanmam ama mahkemede yan yana olsanız anca birbirinize bakıp gülersiniz :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı