Daha önce İtemsatış sitesinden alışveriş yapan var mı? 25 TL'ye CS:GO 5 yıllık madalyalı hesap satın alacağım güvenli midir ya da bir sorun olursa kolay iade edebilir miyim?
Daha önce İtemsatış sitesinden alışveriş yapan var mı? 25 TL'ye CS:GO 5 yıllık madalyalı hesap satın alacağım güvenli midir ya da bir sorun olursa kolay iade edebilir miyim?
Hiç bulaşmayın derim hocam hesap almıştım boş çıktı video çekip iade istedim adamlar iademi reddedip satıcı yenisini versin dedi yeni hesabı da başkasına da satmış banlıydı yani kısaca uzak durun.
Sorun çıkaran bir arkadaşı görmüştüm forumda hesap sahibi hesabı sattıktan sonra yeniden kendi üstüne almıştı. Steam hesabı satın almak riskli bir iş bence neden o riske giresiniz?
Bu aralar çok popüler oldu sanırsam bu Steam hesap işleri.
Çalıntı satılmıyor. Ben oradan aldım. Yani 1 kez, ve sonra birkaç kez girdim sadece. Çalıntı satmıyorlar ama 2.dediğiniz gibi birden çok kişiye aynı hesap veriliyor.
Çalıntı satılmıyor. Ben oradan aldım. Yani 1 kez, ve sonra birkaç kez girdim sadece. Çalıntı satmıyorlar ama 2.dediğiniz gibi birden çok kişiye aynı hesap veriliyor.
Bazı satıcılar sadece 1 hesap açıp, ilanlardan kazandıkları para ile oyunları alıyorlar. Ve birden çok kişiye aynı hesapları veriyorlar. Böylece paraya para diyorlar. Kasmıyorlar yani.