Daha önce İtemsatış sitesinden alışveriş yapan var mı? 25 TL'ye CS:GO 5 yıllık madalyalı hesap satın alacağım güvenli midir ya da bir sorun olursa kolay iade edebilir miyim?
Almayın.Daha önce İtemsatış sitesinden alışveriş yapan var mı? 25 TL'ye CS:GO 5 yıllık madalyalı hesap satın alacağım güvenli midir ya da bir sorun olursa kolay iade edebilir miyim?
Daha önce İtemsatış sitesinden alışveriş yapan var mı? 25 TL'ye CS:GO 5 yıllık madalyalı hesap satın alacağım güvenli midir ya da bir sorun olursa kolay iade edebilir miyim?
Çalıntı satılmıyor. Ben oradan aldım. Yani 1 kez, ve sonra birkaç kez girdim sadece. Çalıntı satmıyorlar ama 2.dediğiniz gibi birden çok kişiye aynı hesap veriliyor.Çalıntı hesap satılıyor olabilir ve büyük ihtimal birden fazla kişiye aynı hesabı verirler çoğu hesap satan yer öyle.
Çalıntı satılmıyor. Ben oradan aldım. Yani 1 kez, ve sonra birkaç kez girdim sadece. Çalıntı satmıyorlar ama 2.dediğiniz gibi birden çok kişiye aynı hesap veriliyor.
Bazı satıcılar sadece 1 hesap açıp, ilanlardan kazandıkları para ile oyunları alıyorlar. Ve birden çok kişiye aynı hesapları veriyorlar. Böylece paraya para diyorlar. Kasmıyorlar yani.Çalıntı oluyor adam sana kastigi hesabı niye çok ucuza versin ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.