İtemsatış üzerindeki alışverişte alıcı bloke attırdı

EmreKaya34

Decapat
Daha fazla  
İtemsatış'da yaşadığım durum var. Durumda ben ilan sattım 12.000 TL'lik ilanı alıcı aldı hesap işte maili falan verdim video kaydındaydim.
Hesapta kurtarma nosu falan yoktu. Kullanıcı hesabı aldı aldım dedi onayladı.
Komple üstüne geçirdi hesabı beni hesaptan attı kayıttayken zaten ben kurtarma nosunun olup olmadığını gösterdim.
2dk sonra alıcı kurtarma numarası var hesapta. Hesabı sen geri çektin falan iade istiyorum dedi ama hesap alicida. İtemsatış'da bunun üstüne bana bloke attı.
Destek açip kaydımı ilettim. Ne zaman incelerler parami verirler?

1747389342583.png

Bende o zaman ilan satıp alıp hesabı üstüme alıp sonra sorun yaşıyorum deyip bloke attırayım, saçmalığa bak.

1747389398360.png

1747389390004.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış'da yaşadığım durum var. Durumda ben ilan sattım 12.000 TL'lik ilanı alıcı aldı hesap işte maili falan verdim video kaydındaydim.
Hesapta kurtarma nosu falan yoktu. Kullanıcı hesabı aldı aldım dedi onayladı.
Komple üstüne geçirdi hesabı beni hesaptan attı kayıttayken zaten ben kurtarma nosunun olup olmadığını gösterdim.
2dk sonra alıcı kurtarma numarası var hesapta. Hesabı sen geri çektin falan iade istiyorum dedi ama hesap alicida. İtemsatış'da bunun üstüne bana bloke attı.
Destek açip kaydımı ilettim. Ne zaman incelerler parami verirler?

Eki Görüntüle 2491799

Bende o zaman ilan satıp alıp hesabı üstüme alıp sonra sorun yaşıyorum deyip bloke attırayım, saçmalığa bak.

Eki Görüntüle 2491801

Eki Görüntüle 2491800

Video kaydı almanız iyi olmuş, en azından haklı taraf olmuş olursunuz, bu arada bu kadar fiyata ne hesabı sattınız 500-600 oyunlu Steam hesabı falan mı?

Alıcının yaşadığı sorunla ilgili geçerli bir videosu varsa direkt parasını geri verirler, size de yaptırım uygularlar. Hesabınızı kısıtlamaları, aranızdaki sorunları çözmeye çalışacakları anlamına geliyor.

1747394990344.png

Ben bu adama verdiğim hesabin iadesini niye yapayim adama hesabi verdim üstüne aldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı