İtemsatış verilmeyen para için dava açar mı?

TheSh1nZz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, olayı size açıklıyayım Discord'da bir arkadaş bana 3 tane FC 25 hesabı 200 TL dedi bende aldım. Hesapları bana verdi 1 tanesini 4 gün önce sattım. 2 gün önce sattığım satıcı bana oyun hesaptan gitmiş dava açacağım falan dedi. Bende ticket açtım sorunumu açıkladım. Moderatörlerde iade etmek zorundasınız, iade etmez iseniz yasal süreç başlar gibi bir şey yazdı. Size sorum İtemsatış bana dava açabilir mi? 1400 TL için bunu yapar mı?

Not: Gelen parayı harcadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen calinti kartla alinmis oyun satip davadan bahsediyorsun:) Genelde karsi taraf ugrasmayacagi icin bir şey olmaz ancak ugrasmak isterse de fazlasiyla alir o parayi. Resmiyette olmayan oyun hesabi degil direkt oyun yani ürün satmissin.
Madem dolandirici olma gibi bir hevesin var bari senin gibi yollardan zengin olan adami dolandir, ucuz olsun diye itemde gezen adamdan ne istedin

Muhtemelen calinti kartla alinmis oyun satip davadan bahsediyorsun:) Genelde karsi taraf ugrasmayacagi icin bir şey olmaz ancak ugrasmak isterse de fazlasiyla alir o parayi. Resmiyette olmayan oyun hesabi degil direkt oyun yani ürün satmissin.
Madem dolandirici olma gibi bir hevesin var bari senin gibi yollardan zengin olan adami dolandir, ucuz olsun diye itemde gezen adamdan ne istedin
Uğraşmayacaktır muhtemelen, fakat uğraşsaydı suçluydun.
Adama ya yeni bir hesap ver yada parasını iade et, isterse açabilir.
Cevaplarınız için sağolun, hiçbir zaman insanların hakkına girmedim ve bana satan adamın böyle bir insan olduğunu bilmiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı