İtemsatış'da beni dolandıran satıcıyı dava etmeli miyim?

Hocam böyle Aileden saygı ,edep,ahlak dersi almayan çocuklara gerçektende pc yasaklamak lazım peşini bırakmayın haklı sizsiniz ne demiş ATATÜRK''adalet mülkün temelidir''

16 reis

Benimde itemsatış da 4.000 e yakın satışım var zaten sitede pek çok şeye hakimim ilk defa dolandırıldım ve çok da sinir oldum
Hocam sizi dolandıran başkasınıda dolandırır.Peşini bırakmayın gerekeni yapın.

Hocam sizi dolandıran başkasınıda dolandırır.Peşini bırakmayın gerekeni yapın.
Yapıyor gibide ldragodstry adlı arkadaş beni dolandıran arkadaş

başkalarına zararlı yazılımlar atmaya çalışıyor galiba bu sefer

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 179
Yapıyor gibide ldragodstry adlı arkadaş beni dolandıran arkadaş

başkalarına zararlı yazılımlar atmaya çalışıyor galiba bu sefer
Tavırlarından belli.

En basit şekilde virustotale atıp dene.

Tavırlarından belli.

En basit şekilde virustotale atıp dene.
Hocam hile ise her türlü virüs olarak algılar ama bilgisayara zarar verip vermiyeceği kesin değil.Ama 40 virüs çıkması bir hile için anormal.Eğer rat ise sıkıntı.Çünkü bazı ratlar formatla bile geçmez.Belkide hesap vs. çalmaya çalışıyordur.Bu yaptığı daha büyük bir suç.Cezası çok büyük olabilir.Sizinde hile satın almanızı doğru bulmadım hocam.

Destek talebinden varsa başka Discord mesajlaşmalarını kanıt olarak sunup iade istemeyi deneyin. Ayrıca özel ilan olsa bile hile satışı yasak diye biliyorum, iade olmasa bile kullanıcıyı yasaklatabilirsiniz belki. Bu arada ben şu ana kadar virüs olarak algılanmayan hile görmedim.

Yani savcılığa suç dilekçesi vermeden önce İtemSatış ile iletişime geçerek çözmeye çalışın.

Hocam virüs olarak algılasa bile hiçbir hilede 40 tane tehdit algılamaz,mümkün değil.Üstelik bu growtopia gibi basit bir oyun.Amacının kötü olduğu belli.

Ben hile almadım otomatik farm botu aldım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…