İtemsatış'da beni dolandıran satıcıyı dava etmeli miyim?

Merhaba, 15 gün önce itemasatış üzerinden Growtopia adlı oyun için 200TL'ye Auto farm scripti aldım satıcının verdiği ürün açıklamadaki özellikleri karşılamıyordu ve beni 15 gündür yalan saçma bahanelerle oyalıyordu. En sonunda itemsatışa şikayet ettim İtemsatış ise satıcıyı şikayet etmem gerektiğini ve bunu basit bir dilekçe yazarak yapabileceğimi söyledi. Ama aklıma yatmayan bazı şeyler vardı satıcıda bende 18 yaşından küçüğüz. İtemsatış'a 18 yaşından küçük birisinin dilekçe yazıp yazamıyacağını sordum. Onlarda çok rahatlıkla en yakın savcılıkta bir dilekçe doldurup şikayet edebileceğimi söyledi ama ben bunu avukatsız bir şekilde yapabileceğimide düşünmüyorum yapsamda çok umursanacağını sanmıyorum o yüzden çok kararsız kaldım sizin fikirleriniz nelerdir? Bu arada 200TL'nin peşinde olan bir insan değilim sadece satıcının bana yaptığı bazı şeyleri yediremedim.
Hocam böyle Aileden saygı ,edep,ahlak dersi almayan çocuklara gerçektende pc yasaklamak lazım peşini bırakmayın haklı sizsiniz ne demiş ATATÜRK''adalet mülkün temelidir''

Hocam sizi dolandıran başkasınıda dolandırır.Peşini bırakmayın gerekeni yapın.
Yapıyor gibide ldragodstry adlı arkadaş beni dolandıran arkadaş

başkalarına zararlı yazılımlar atmaya çalışıyor galiba bu sefer :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 179
Tavırlarından belli.

En basit şekilde virustotale atıp dene.
Hocam hile ise her türlü virüs olarak algılar ama bilgisayara zarar verip vermiyeceği kesin değil.Ama 40 virüs çıkması bir hile için anormal.Eğer rat ise sıkıntı.Çünkü bazı ratlar formatla bile geçmez.Belkide hesap vs. çalmaya çalışıyordur.Bu yaptığı daha büyük bir suç.Cezası çok büyük olabilir.Sizinde hile satın almanızı doğru bulmadım hocam.

Destek talebinden varsa başka Discord mesajlaşmalarını kanıt olarak sunup iade istemeyi deneyin. Ayrıca özel ilan olsa bile hile satışı yasak diye biliyorum, iade olmasa bile kullanıcıyı yasaklatabilirsiniz belki. Bu arada ben şu ana kadar virüs olarak algılanmayan hile görmedim.

Yani savcılığa suç dilekçesi vermeden önce İtemSatış ile iletişime geçerek çözmeye çalışın.

Destek talebinden varsa başka Discord mesajlaşmalarını kanıt olarak sunup iade istemeyi deneyin. Ayrıca özel ilan olsa bile hile satışı yasak diye biliyorum, iade olmasa bile kullanıcıyı yasaklatabilirsiniz belki. Bu arada ben şu ana kadar virüs olarak algılanmayan hile görmedim.
Hocam virüs olarak algılasa bile hiçbir hilede 40 tane tehdit algılamaz,mümkün değil.Üstelik bu growtopia gibi basit bir oyun.Amacının kötü olduğu belli.

Hocam hile ise her türlü virüs olarak algılar ama bilgisayara zarar verip vermiyeceği kesin değil.Ama 40 virüs çıkması bir hile için anormal.Eğer rat ise sıkıntı.Çünkü bazı ratlar formatla bile geçmez.Belkide hesap vs. çalmaya çalışıyordur.Bu yaptığı daha büyük bir suç.Cezası çok büyük olabilir.Sizinde hile satın almanızı doğru bulmadım hocam.
Ben hile almadım otomatik farm botu aldım sadece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı