İtemsatış'dan alınan hesap teslim edilmedi

HuggyWuggy

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

18 Eki Cmt 15:30 tarihinde VALORANT HESAP.. İlan No: #4409258 | İtemSatış bu hesabı satın aldım.

Satıcı aradan 2 gün sonra hesabı geri çekti ve ben de direkt satıcıya yazdım ve yanıt alamadım. Destek talebine destek oluşturdum ve bana satıcıya 24 saat süre verildi.
Satıcı bana yazmak yerine hesabı tekrar satışa koydu ve satışa koyduğu link bu: VALORANT HESAP.. İlan No: #4424460 | İtemSatış
Ben de kanıt olarak bunu yine de tuttum ve satıcı bana yardım etmek yerine küfür etti.

Ben bunları destek talebine atmama rağmen destek talebi tekrar 24 saat süre verdi.

Ben bunları kanıtlamama rağmen tekrar 24 saat süre verdi. Ayrıca tekrar satışını gerçekleştirdiği müşteriyle konuştum kullanıcı adını attım ve kendisi de doğruladı İtemsatış hala da benim tarafımda olmuyor satıcının arkasında duruyor, satıcı beni dolandırdı ve İtemsatış bu konuda yardımcı olmuyor.

Şunu da söylemek isterim ki böyle kolay bir şekilde kanıtladığım halde satıcının ne hesabını kapattılar ne de bir bloke koydular satışını gerçekleştirdiği hesabın parasını da çekecek ve bana iade sağlamayacak.

Mağduriyetim giderilmedi, hiçbir türlü yardımcı olmuyorlar.

Bu müşteriden ve İtem Satış sitesinden alışveriş yapmayınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam risk içeren hesapları bu tür sitelerden almak mantıksız. Tanıdıktan almanız lazım. Haricinde geçmiş olsun, satıcıya bloke konulsa bile çoktan parasını çekmiştir. Yapacağınız bir şey bulunmuyor davada açsanız boş, 10 hesap parası gider işlemlere.

Kardeşim adına çok üzüldüm bu durumu bende yaşadım 24 saat sonra site gidin dava açın diyor onun harici başka bir şey yapmıyor geçmiş olsun

şuan bakiyesi bloke oldu bana yazdı

Destek talebine düzenli olarak yanıt verin itemsatış size yardımcı olur hocam. Satıcıyı da ettiği küfürden dolayı canlı desteğe şikayet edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…