İtemsatış'dan alınan hesap teslim edilmedi

Merhaba arkadaşlar,

18 Eki Cmt 15:30 tarihinde VALORANT HESAP.. İlan No: #4409258 | İtemSatış bu hesabı satın aldım.

Satıcı aradan 2 gün sonra hesabı geri çekti ve ben de direkt satıcıya yazdım ve yanıt alamadım. Destek talebine destek oluşturdum ve bana satıcıya 24 saat süre verildi.
Satıcı bana yazmak yerine hesabı tekrar satışa koydu ve satışa koyduğu link bu: VALORANT HESAP.. İlan No: #4424460 | İtemSatış
Ben de kanıt olarak bunu yine de tuttum ve satıcı bana yardım etmek yerine küfür etti.

Ben bunları destek talebine atmama rağmen destek talebi tekrar 24 saat süre verdi.

Ben bunları kanıtlamama rağmen tekrar 24 saat süre verdi. Ayrıca tekrar satışını gerçekleştirdiği müşteriyle konuştum kullanıcı adını attım ve kendisi de doğruladı İtemsatış hala da benim tarafımda olmuyor satıcının arkasında duruyor, satıcı beni dolandırdı ve İtemsatış bu konuda yardımcı olmuyor.

Şunu da söylemek isterim ki böyle kolay bir şekilde kanıtladığım halde satıcının ne hesabını kapattılar ne de bir bloke koydular satışını gerçekleştirdiği hesabın parasını da çekecek ve bana iade sağlamayacak.

Mağduriyetim giderilmedi, hiçbir türlü yardımcı olmuyorlar.

Bu müşteriden ve İtem Satış sitesinden alışveriş yapmayınız..

Eki Görüntüle 2592372Eki Görüntüle 2592373Eki Görüntüle 2592374Eki Görüntüle 2592375Eki Görüntüle 2592376
Destek sizin tarafınızda değil dolandırıcıların tarafında. Her ne kadar yalvarın hatta hesabınız çalınsın yapamam edemem derler çok yaşadım bunu.

Destek talebine düzenli olarak yanıt verin itemsatış size yardımcı olur hocam. Satıcıyı da ettiği küfürden dolayı canlı desteğe şikayet edebilirsiniz.
Desteğin yardım ettiği ne zaman görülmüş. Adamlar küçük bir parayı bile iade etmekten çekiniyor.

Bir tane dolandırıcı satıcının ban yediğini görmedim hepsi aktif olarak kullanıyor şuan.

Destek sizin tarafınızda değil dolandırıcıların tarafında. Her ne kadar yalvarın hatta hesabınız çalınsın yapamam edemem derler çok yaşadım bunu.

Desteğin yardım ettiği ne zaman görülmüş. Adamlar küçük bir parayı bile iade etmekten çekiniyor.

Şimdiye kadar yaklaşık 10 tane destek talebi açmışımdır destek sorunu çözdü her seferinde. Kategoriden kategoriye göre değişebilir ama bana hep yardımcı oldular.

Şimdiye kadar yaklaşık 10 tane destek talebi açmışımdır destek sorunu çözdü her seferinde. Kategoriden kategoriye göre değişebilir ama bana hep yardımcı oldular.
Bana hiç olmadılar siz fazla para yatıyorsanız çözebilirler. Benim hesabı çalmasına rağmen adam halen aktif ve param iade edildiği yok.

Yapanda güvenilir satıcı rozeti olup 10-20 bin başarılı işlemi olan kullanıcı rozetler hiç bir işe yaramıyor her ne kadar güvenilir yazsın. Adam kayırma var.

Yabancı sitelerden alın gitsin biz yapınca daha kötü oluyor.

Bana hiç olmadılar siz fazla para yatıyorsanız çözebilirler. Benim hesabı çalmasına rağmen adam halen aktif ve param iade edildiği yok.

Yapanda güvenilir satıcı rozeti olup 10-20 bin başarılı işlemi olan kullanıcı rozetler hiçbir işe yaramıyor her ne kadar güvenilir yazsın. Adam kayırma var.

Yabancı sitelerden alın gitsin biz yapınca daha kötü oluyor.

Genellikle düşük miktarlardı 20-30 lira gibi ancak dediğim gibi kategoriye göre değişebilen bir şey sanırım çünkü yardımcı olmuyorlar diyen de bir hayli kişi var.

Genellikle düşük miktarlardı 20-30 lira gibi ancak dediğim gibi kategoriye göre değişebilen bir şey sanırım çünkü yardımcı olmuyorlar diyen de bir hayli kişi var.
Türk marka olunca tabikide böyle şeyler fazla olur yabancılar zarar gören ürünü yenisi ile ücretsiz dağıtırken biz daha kendimiz ödemiş parayı geri iade edemiyoruz.

Bunlar yüzünden geride kalıyoruz.

Artık gelişmemiz lazım ve bunun yüzünden her türk markayı boykot etmemiz anlamına gelmiyor. İşini hakkıyla iyi yapanlarıda desteklemiz lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı