İtemsatış'dan Steam hesabı alınır mı?

Hocam aldıgınız hesablara giriş yapabiliyor musunuz halen.

Evet hocam %90 sıkıntı yaşamıyorum 1 2 hesapta erişimde sıkıntı yaşadım ama bunu ben aldıktan 3 yıl sonra yaşadım ondan sonra satici degistim su an kullandığım satıcı goofyshop otomatik teslimat sistemi var onu öneririm.

Al gec hocam 3 oyun 50TL'ye denk geliyor zaten öyle bahsedildiği gibi kolay kolay sıkıntı olmuyor keza ben 0 garanti random Telegram hesaplarını bile sorunsuz kullanıyorum.

Paylaşımlı hesap alacaksan sıkıntı olmaz 20 TL zaten.

Sentinus Store'un sitesi falan baya modern o da güzel oradan alıyorum hep. Opsgamershopda iyidir ama görmüştüm.

Biliyorum
Paylaşımlı hesap alacaksan sıkıntı olmaz 20 TL zaten.

Sentinus Store'un sitesi falan baya modern o da güzel oradan alıyorum hep. Opsgamershopda iyidir ama görmüştüm.
Sağolun.

Evet hocam %90 sıkıntı yaşamıyorum 1 2 hesapta erişimde sıkıntı yaşadım ama bunu ben aldıktan 3 yıl sonra yaşadım ondan sonra satici degistim su an kullandığım satıcı goofyshop otomatik teslimat sistemi var onu öneririm.

Al gec hocam 3 oyun 50TL'ye denk geliyor zaten öyle bahsedildiği gibi kolay kolay sıkıntı olmuyor keza ben 0 garanti random Telegram hesaplarını bile sorunsuz kullanıyorum.
Teşekkürler.

3 yıldır alıyorum alınır.
Hocam sorum varda gmail veriyorlar mı?

Son düzenleme:
Biraz geç oldu ama yine de uyarayım Denuvo korumalı oyunlar alma giremezsin, Launcher içeren oyunlar da alma, örneğin Rockstar giremezsin hesaptan hesaba değişir Launcher durumu fakat Denuvo asla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı