Arkadaşlar paylaşımlı Ghost of Tsushima aldım. Birkaç gün oynadıktan sonra artık oyuna giremiyordum böyle bir hata ile karşılaşıyordum. Sonra satıcıya yazdım halledeceğim deyip hala cevap vermedi halletmedi de bu yandaki tik işareti görüldü anlamına mı geliyor? Ne yapmalıyım?
Adamlar aile hesabı ile satmış, zaten böyle bir hesapla oyunu alarak dolandırılma riskini kabul ettiniz bir kere, adamlar istediği zaman açıp kapatabilir böyle, İtemsatış dolandırmama sistemini bilmiyorum fakat risk aldınız direk.
Adamlar aile hesabı ile satmış, zaten böyle bir hesapla oyunu alarak dolandırılma riskine yakalandınız, adamlar istediği zaman açıp kapatabilir böyle, İtemsatış dolandırmama sistemini bilmiyorum fakat risk aldınız direk.
Adamlar size kod falan mı verdi? Steam'den arkadaş falan eklediniz mi? Hesap mı aldınız? Yani oyunu direk key le falan mı aldınız yoksa dolaylı bir yoldan uğraştınız mı?
Adamlar size kod falan mı verdi? Steam'den arkadaş falan eklediniz mi? Yani oyunu direk key le falan mı aldınız yoksa dolaylı bir yoldan uğraştınız mı?