İtemsatış'ta dolandırıldım mı?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar paylaşımlı Ghost of Tsushima aldım. Birkaç gün oynadıktan sonra artık oyuna giremiyordum böyle bir hata ile karşılaşıyordum. Sonra satıcıya yazdım halledeceğim deyip hala cevap vermedi halletmedi de bu yandaki tik işareti görüldü anlamına mı geliyor? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-30 134305.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-30 134305.png
    437 KB · Görüntüleme: 165
  • Ekran görüntüsü 2024-09-01 125039.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-01 125039.png
    115,6 KB · Görüntüleme: 153
Adamlar aile hesabı ile satmış, zaten böyle bir hesapla oyunu alarak dolandırılma riskini kabul ettiniz bir kere, adamlar istediği zaman açıp kapatabilir böyle, İtemsatış dolandırmama sistemini bilmiyorum fakat risk aldınız direk.

Adamlar aile hesabı ile satmış, zaten böyle bir hesapla oyunu alarak dolandırılma riskine yakalandınız, adamlar istediği zaman açıp kapatabilir böyle, İtemsatış dolandırmama sistemini bilmiyorum fakat risk aldınız direk.
Oyunu ilk aldığımda böyle bir şey yoktu mağazaya vs. giriliyordu sonradan aileye eklenmiş.

800 saatide var oyunun üstelik bana mı denk geldi anlamadım.

Adamlar size kod falan mı verdi? Steam'den arkadaş falan eklediniz mi? Yani oyunu direk key le falan mı aldınız yoksa dolaylı bir yoldan uğraştınız mı?
Yok herkesin oynayabildiği bildiğimiz paylaşımlı hesaplar işte.

20.000 başarılı işlemleri var dolandırma gibi durumda olmaması lazım yani.

İtemsatış desteğe başvurun, Steam'e başvurursanız adamlar sizle dalga geçer, ki zaten hesap alım satım yasak.

Bu yüzden key olmadan veya steamin kendi sayfasından olmadan oyun almayınız, kimin ne yapacağı belli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı