İtemsatış'ta RDR2 nasıl 25 TL oluyor?

itstalhq

Femtopat
Katılım
24 Ocak 2024
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Anladığım kadarıyla içinde RDR2 olan bir hesabı binlerce kişiye satıyorlar ama herkes çevrimdışı oynadığı için sorun çıkmıyor. Hiç böyle hesap alan var mı? Alınır mı? Ana Steam hesabımıza zarar verir mi? 1-2 gün oynadıktan sonra hesaptan atar mı? Yanlışlıkla internet açıkken girsem ne olur? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Nasıl para gidiyor? 1 kere hesaba oyunu aldılar diye mi? Ona bakarsan eskiden CD'li korsan oyun alanlarda oyunu ilk orijinal alıp sonra crack ile birlikte CD'lere basıyorlardı o zaman onlarda yapımcılara para kazandırıyor? Kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet veren hırsızlara para kazandırmanın mantıklı bir yanı yok üzgünüm.

Diyorsunuz ki; oyunları lisanslı ve orijinal bir şekilde indirip güvenli bir şekilde oynamak varken, korsan bir şekilde farklı kaynaklardan indirin ve ekran kartınızı asıl emek hırsızları ile paylaşın. Paylaşımlı hesap sistemini geliştirip, üzerine bir şeyler katmayı ve profesyonel hizmet vermeyi inanın kimse istemez fakat Türkiye'nin durumu ortada. Ekonomik sebeplerden dolayı bir oyuna binlerce liralar ödemeye gücü olmayan çoğu kişi korsana kayıyor. Bir oyun korsan olarak indirildiğinde sadece "asalak" olarak dillendirebileceğimiz emek hırsızlarına para kazandırıyor. Ancak en azından geliştirilmiş, profesyonel hizmetler ile resmi firmalardan sunulan hesap paylaşım sistemlerini kullanırsak, elde edilen gelirler neticesinde daha fazla oyun yapımcısına para kazandırılır ve en azından oyuncuların bu işe bir tırnak ucu kadar destekleri olur. Evet paylaşımlı hesap almak günümüzde doğru bir şey olmayabilir fakat crack oyun indirip bahsettiğimiz "asalak" kişilere para kazandırmaktan daha iyi olduğu kesindir. Zaten mantıklı bir insanın da "asalak" olarak adlandırdığımız crack oyun paylaşımcılarını savunacağını düşünmüyorum :) iyi sosyaller.
 

Geri
Yukarı