Çözüldü İtemsatış'ta site çok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Sadece bende mi var bilmiyorum ama sitede aşırı bir donma, kasma hissiyatı var. Bir ilana veyahut mesajlar bölümüne girmek istediğimde gecikmeli şekilde giriş yapıyor. Oturum aktif gözüküyor lakin bildirimlere vs. girmeye çalışınca servis hatası veriyor, yeniden giriş yaptırtıyor. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum, sistemim GTX 1650 R5 5600H'lı sistem. Kötü denecek bir sistem değil. Bu donmalar, kasmalar ve gecikmeli işlemler sizde de oluyor mu, Yoksa benden mi kaynaklı?

Bende de var, sitede bir şeye tıkladığımda gecikme fazla ve nedense her gün oturumuzun kapatıldı yeniden giriş yapın diyor. Giriş yaptığımda çok bekletiyor ya da o ekranda kalıyor.

DDoS saldırısı yiyor olabilir. Tamamen doğal şeyler.
DDoS değil bu, sitenin kendisi aşırı yavaş. Aylardır böyle bu durum.

Bende de var, sitede bir şeye tıkladığımda gecikme fazla ve nedense her gün oturumuzun kapatıldı yeniden giriş yapın diyor. Giriş yaptığımda çok bekletiyor ya da o ekranda kalıyor.
Neden oturum kapatılıyor onu hala çözemedim, durduk yere kapatılmış oluyor, girerken de bekletiyor. Garip bir site.

DDoS değil bu, sitenin kendisi aşırı yavaş. Aylardır böyle bu durum.

Neden oturum kapatılıyor onu hala çözemedim, durduk yere kapatılmış oluyor, girerken de bekletiyor. Garip bir site.

Her zaman DDoS yiyor olamaz mı? İtem satış çok büyük bir site yazılımsal ve veri olarak. Bu yavaşlık haliyle normal olabilir. Eminolun bu siteyi yapan geliştiriciler gerekli optimizasyonu yapmıştır. Altyapıları sağlamdır hızlıdır. Ancak belirli bir yere kadar ellerinden bir şey geliyordur çözüm gelse ellerinden bu zamana kadar yaparlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı