AMr.TalhaA
Hectopat
Merhaba, başlıktaki gibi mesela İtemsatış'ta arkadaşım da birinden alsa ben de birinden alsam ve sonra beraber Online / CO-OP oynayabilir miyiz?
Merhaba, başlıktaki gibi mesela İtemsatış'ta arkadaşım da birinden alsa ben de birinden alsam ve sonra beraber Online / co-op oynayabilir miyiz?
Neden oynanmasın ki? İki farklı hesap her zaman eşleşebilir.
Oyundan atabilir ama oyundan oyuna göre değişirAlacağım kişi ya kullandığım hesabı farklı kişilerede veriyorsa ve onlarla aynı Online oyuna girersem ne olacak?
Hocam bu zaten illegal. Ben kod olarak anladım. Hesabı zaten farklı kişilere veriyorsa single player oyunlar da bile çakışrsınız. Bir hesabı birden fazla kişi kullanamaz.Alacağım kişi ya kullandığım hesabı farklı kişilerede veriyorsa ve onlarla aynı Online oyuna girersem ne olacak?
Hocam bazı oyunlar kullanılamaz, çoğu rahatça oynayabilir. Legalliği hakkında bir bilgim yok.Hocam bu zaten illegal. Ben kod olarak anladım. Hesabı zaten farklı kişilere veriyorsa single player oyunlar da bile çakışrsınız. Bir hesabı birden fazla kişi kullanamaz.
Hocam PC Game Pass için Kardeşlik mevcut değil. İki kişi oyuna girerse atar. Nasıl rahat oynayabilirler?Hocam bazı oyunlar kullanılamaz, çoğu rahatça oynayabilir.
Hocam biz 5 kişi hesap almıştık bir keresinde, gayet güzelce oynadık. Ama legalliğini bilememHocam PC Game Pass için Kardeşlik mevcut değil. İki kişi oyuna girerse atar. Nasıl rahat oynayabilirler?
Hocam biz 5 kişi hesap almıştık bir keresinde, gayet güzelce oynadık. Ama legalliğini bilemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.