İtemsatış'tan paylaşımlı FM24 alınır mı?

Kakuzu

Decapat
Daha fazla  
Selamın aleyküm. İtemsatış paylaşımlı hesaptan FM24 almayı planlıyorum, herhangi bir sorun olur mu? Satıcıda nelere dikkat etmeliyim?

Bunu düşünüyorum, sizce satıcı güvenilir mi?

Selamın aleyküm. İtemsatış paylaşımlı hesaptan FM24 almayı planlıyorum, herhangi bir sorun olur mu? Satıcıda nelere dikkat etmeliyim?

Zaten 25 lira çok bi zararınız olmaz, belirli bi süre sonra hesaplara erişim kaybediliyor. Oynarsınız offline şekilde.

Satıcıyı bilmiyorum ama büyük satıcılar şu mantıkta yapıyor.
Oyun çıkınca 1 hesaba satın alıyorlar ve bu hesabı sisteme giriyorlar sitelerine sen item satıştan satın alınca sana key veriyorlar o key ile istediğin zaman hesaba erişebiliyorsun. 1 yıl önce aldım hala hesap aktif kaybolcağınıda düşünmüyorum.
Attığım ss satıcının kendi sitesi ilk kaydoluyorsun kendi sitelerine item satıştan verilen keyi buraya girip hesap bilgilerine erişiyorsun istediğin zaman.
1741715145918.png

Ben genelde alacağım oyunu denemek için kullanıyorum. Bir süre sonra hesaba erişim kaybedebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı