Tek oyunculu hikayeli oyunlar için paylaşımlı hesap almak mantıklı mıdır? Satıcıların çoğu güvenilir duruyor, en az 5000 satışları var. Dediğim gibi sadece hikayeli oyunlar için alacağım. Hesaba birilerinin girmesi vs. sıkıntı yaratır mı?
Tek oyunculu hikayeli oyunlar için paylaşımlı hesap almak mantıklı mıdır? Satıcıların çoğu güvenilir duruyor, en az 5000 satışları var. Dediğim gibi sadece hikayeli oyunlar için alacağım. Hesaba birilerinin girmesi vs. sıkıntı yaratır mı?
Yaratmaz. Oyuna girerken Cloud save ve remote play kapat sadece.
Tamamdır teşekkürler. Bir şey alırken kayıt altına alacağım sürekli, sorun yaşamam sanırım.Hesaba gir cloud'u kapat, remote play'i kapat, oyunu indir, çevrimdışına al sorunsuz bir şekilde oyna.
Güvenilir fakat satıcı önemli.
Otomatik kod sistemi olan satıcılar var.Hocam ben oynadım daha önce paylaşımlı hesaplarda bir 30'a yakın hesap almışımdır. Çevrimdışı girdiğin için sıkıntı olmuyor ama tek bilgisayar için.
Yani yarın öbür gün sistem değişsen bir şey olsa kod vermiyorlar hesapların çoğunda Steam Guard oluyor.
Sentinus Store satıcısını öneririm.Tamamdır teşekkürler. Bir şey alırken kayıt altına alacağım sürekli, sorun yaşamam sanırım.
Otomatik kod sistemi olan satıcılar var.
Basit. Satıcının sitesine kayıt ol, sana verilen kodu girip oyununu seç bilgiler gözükecek. Guard alma yerinden de kodunu alıyorsun.Hocam o sistemi gördüm ama tam anlayamadım. Biraz karışık geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.