İtemsatış'tan Robux alınır mı?

mert2380

Femtopat
Kek günü
Daha fazla  
Robux almak istiyorum fakat erişim engeli oldugundan alamıyorum. Bu sebeple İtemsatış sitesinden almak istiyorum. İtemsatış'ın kendi sattığı Robux'u satın alsam çalışırm? I güvenilir mi? Satın alan birisi yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Robux almak istiyorum fakat erişim engeli oldugundan alamıyorum. Bu sebeple İtemsatış sitesinden almak istiyorum. İtemsatış'ın kendi sattığı Robux'u satın alsam çalışırm? I güvenilir mi? Satın alan birisi yazabilir mi?
Satıcıdan satıcıya göre değişir, sisteme kimlik bilgileri kayıtlı oluyor zaten.
İtemsatışın kendi marketinden satın alırsanız, çok pahalı satıyorlar haberin olsun.
Önerim: yüksek puanlı satıcılardan alman olman.

Satıcıdan satıcıya göre değişir, sisteme kimlik bilgileri kayıtlı oluyor zaten.
İtemsatışın kendi marketinden satın alırsanız, çok pahalı satıyorlar haberin olsun.
Önerim: yüksek puanlı satıcılardan alman olman.
riske girmemek için kendi sitenin sattıgını almak istiyorum fakat bazı yerlerde gördüm kodlar çalışmıyo falan yazmışlar ikilemde kaldım bu sebeple

İtemsatış'ın kendisi mi satıyor? Eğer kendisi satıyorsa güvenilirdir, alabilirsiniz.
güvenilirdir de kodları kullanamazsınız erişim engeli oldugundan yazılarını görünce sormak istedim o yüzden

Kod kullanılabilir, o yanlış. Oyun sadece "erişime engelli" Türkiye'de. Yurt dışında ya da farklı ülkelerde halen oynanmaya devam edilebiliyor. Maksimum oyun içindeki mağazadan Robux alamazsınız diye düşünüyorum, kodu kullanabilirsiniz.

Kod kullanılabilir, o yanlış. Oyun sadece "erişime engelli" Türkiye'de. Yurt dışında ya da farklı ülkelerde halen oynanmaya devam edilebiliyor. Maksimum oyun içindeki mağazadan Robux alamazsınız diye düşünüyorum, kodu kullanabilirsiniz.
peki ya bu satıcılar hakkında bilginiz varmı 1k robux yarı fiyatına satılıyor ve onaylı satıcı baya bir işlemide var onlardan alsam sıkıntı çıkarmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı