İtemsatış'tan Robux satın alınır mı?

Site güvenli fakat nasıl oluyor bu işlem? Kimi önerirsiniz?

Ben aresbeyden almıştım gelmişti.
robux.PNG

Hocam site güvenilir, siz ama sipariş verdikten sonra video kaydı açın Robux elinize geçtiği zamanda video kaydı açın kanıt amaçlı. Satıcı olarak da profiline bakın oradaki rozetler her şeyi açıklar.

Birçok alışveriş yaptım güvenilir bir satıcı olduğu sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kimi önerirsiniz? Normalde olsa oops veya Xaviz'den alacağım fakat sanırım onlarda satılmıyor.

Kimi önerirsiniz? Normalde olsa oops veya Xaviz'den alacağım fakat sanırım onlarda satılmıyor.

Bir de bu işlem nasıl oluyor? Kod falan mı atıyorlar yoksa gruba mı ekleniyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de bu işlem nasıl oluyor? Kod falan mı atıyorlar yoksa gruba mı ekleniyoruz?

Herhangi bir Game Pass veya classic shirt oluşturuyorsunuz. Satıcının sattığı tutarı yazıyorsunuz, örneğin 1.000 Robux 350 TL. 1.000 Robux'luk bir Game Pass açıyorsunuz. Satıcı, Game Pass'i satın alıyor. Roblox, bu tutarın %30'unu kesiyor, geri kalan %70'i ise sizin hesabınıza kabaca 1 hafta içinde geliyor. Eğer satıcı bu komisyonu ödüyorsa, oluşturacağınız Game Pass tutarını size söyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı