İtemsatış'tan satış yapan kişi hesapları geri çekti

BrightEsp

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 3 gün önce arkadaşımla beraber İtemsatış üzerinden aynı kullanıcıdan 2 PUBG hesabı aldık başta arkadaşım aldı 1 gün sonra gaza gelip bende aldım toplam 8 bin lira verdik adam 2 gün sonra 2 hesabı da twittera destek açarak geri çekti. Hesap alım satımı yasak biliyorum ama aldığımız kullanıcı bizden sonra 2-3 kişiyi daha dolandırmış.
Bizden geri aldığı hesapları da başka sitede ilana tekrar koymuş destek talebinde bulunduk. Alıcının sizinle iletişime geçmesi için 24 saati var dediler benimle hiçbir şekilde iletişime geçmedi. Bu durumda dava açılabilir mi? Açmak ne kadar mantıklı? Sadece yardımcı olacaklar yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Dava açabilirsiniz de hesap alımı yasak olduğu için onunda problemi var diye biliyorum yanlış olabilir ve nasıl kanıtlayacaksınız dediği gibi.

Dava açılabilir de hesabı geri çektiğini nasıl kanıtlayacaksınız? Önemli olan da bu. Kanıtlayabilirseniz bilemem. Keşke hesap satın almasaydınız.

Hocam mesajlara hiçbir şekilde bakmıyor birçok kişiyi aynı şekilde dolandırmış hesabın onda olduğunu farklı bir sitede tekrar ilan açmasından kanıtlayabilir miyiz acaba? Ben satın almadan önce kayıt almıştım adama sordum herhangi bir sorunda ücret iadesi yapacağını onaylıyor musun diye onaylıyorum her türlü kefilim yazdı.

Uğraşmak isterseniz, savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız. Elinizi güçlendirmek için satın aldığınızı, verilen bilgiler ile erişiminizin olmadığını ve satıcının başka yerde aynı ürünü tekrar satışa koyduğunu kanıt olarak belgelendirin.

Bir şey çıkar mı bilemedim.

Tanıdığımız aile dostu avukat var davayı kesin kazanacağımı bilsem avukata ücret ödemeden veya cüzi bir ücretle halledebilirim.

@BrightEsp, o halde dava açılabilir, bir şansınızı deneyin. @Asa Mitaka'nın da dediği gibi oyunda hesap satışının yasak olup olmaması hiçbir şekilde dava sürecinizi etkilemiyor çünkü siz para karşılığında bir hizmet satın almışsınız ve o hizmetin karşılığını alamamışsınız. Bu düpedüz nitelikli dolandırıcılıktır. Bu tarz konulara genellikle ezbere hesap satışı yasak, dava açamazsın deniyor da onların hepsi yanlış bilgi. Dava açabilirsiniz de dediğim gibi kanıtlayabilmek mesele.

Bir de bu tarz insanlar, daha doğrusu dolandırıcılar diyelim. Genellikle kendilerine ait IBAN, cep telefonu numarası kullanmıyorlar. Çoğunluğu çalıntı oluyor. Şikayet için gittiğinizde, muhtemelen alakasız birisi ile karşılaşacaksınız. Bu belki de süreci biraz uzatabilir ama iyi kötü bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Şimdiden geçmiş olsun ve umarım davayı kazanırsınız.

Hocam mesajlara hiçbir şekilde bakmıyor birçok kişiyi aynı şekilde dolandırmış hesabın onda olduğunu farklı bir sitede tekrar ilan açmasından kanıtlayabilir miyiz acaba? Ben satın almadan önce kayıt almıştım adama sordum herhangi bir sorunda ücret iadesi yapacağını onaylıyor musun diye onaylıyorum her türlü kefilim yazdı.

Hangi oyundu? Riot oyunuysa, destek talebi açıp ürünü aldığınızı kanıtlarsanız hesabı banlıyorlar. En azından satıcı başkalarını dolandıramaz.

Merhaba. Yaklaşık 3 gün önce arkadaşımla beraber İtemsatış üzerinden aynı kullanıcıdan 2 PUBG hesabı aldık başta arkadaşım aldı 1 gün sonra gaza gelip bende aldım toplam 8 bin lira verdik adam 2 gün sonra 2 hesabı da twittera destek açarak geri çekti. Hesap alım satımı yasak biliyorum ama aldığımız kullanıcı bizden sonra 2-3 kişiyi daha dolandırmış.
Bizden geri aldığı hesapları da başka sitede ilana tekrar koymuş destek talebinde bulunduk. Alıcının sizinle iletişime geçmesi için 24 saati var dediler benimle hiçbir şekilde iletişime geçmedi. Bu durumda dava açılabilir mi? Açmak ne kadar mantıklı? Sadece yardımcı olacaklar yazarsa sevinirim.
Merhaba destek sisteminden itemsatış hesabına kısıt koyulmasıın talep edin. şöyle yazabilirsiniz, Hesabı geri çeken mağaza ücret iademi yapana kadar kısıtlı kalmasını talep ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı