İtemsatış'tan Steam hesabı alınır mı?

• Konuyu başlatan TC_BABA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 142

TC_BABA

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde İtemsatış'da güzel bir Steam hesabı buldum fiyatı da uygun. Satıcının profilini inceledim ancak dolandırılır mıyım bilemedim. Benim için yardımcı olursanız sevinirim🙏👍

Arkadaşlar geçenlerde İtemsatış'da güzel bir Steam hesabı buldum fiyatı da uygun. Satıcının profilini inceledim ancak dolandırılır mıyım bilemedim. Benim için yardımcı olursanız sevinirim🙏👍
Hocam hesap geri çekme muhabbeti vesiare var, tavsiye etmem yani.

Mail içeren satışlarda (valo, steam vb.) satın almayı önermiyorum. Ayriyeten bu işlem yasal değil, sorun yaşarsanız desteğe falan yazayım derseniz, yardım etmezler size.

Hesabı dizdikten sonra tek bir maille hesabını geri alabilir adam, riske girmeye gerek yok.

İster steame yaz ister mahkemeye git yasal birşey yapmadığın için bir sonuç alamazsın.

Yasal değil geri cekerlerse hak iddia etmeniz zor. Ve kim size neden bu kadar ucuza satış yapsın ki ? İndirimleri kovalamanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı